majkels123 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Prosze o info o procesorach jakie podchodzą pod tą płytę gł. Proszę również o konkrety, a nie co mówi producent, czy charakterystyka BIOSU. Praktyczne info z życia. Kto miał, ma lub widział. [Chodzi chyba o jądro procka... 0.13 czy 0.18 mikrometra itp.] POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dziwne masz ostatnio pytania o tego asusa. Chodza wszystkie proce jakie AMD wyprodukowalo oprocz oczywiscie AMD 64bit. Aha, zalezy to jeszcze jaki masz rev. plyty, ale widzialem takich co mieli asusa na kt133, bez "a" i mieli bartka wiec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkels123 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ta plyta jest na chipsecie KT133A, e jej wersja to chyba 1.5 czy coś... ale bez kropki na koncu. Czy ja wiem czy pytanie jest dziwne???...hmmm...po prostu sie zastanawiam czy jest sens płacić jakby nie było ze 3 stówy za coś co w ewentualnie przy dozie szczęścia mi ruszy. Dla mnie to dużo kasy ;) Zdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 pytanie: po co masz kupowac xp? Zeby miec wieksza wydajnosc w czym? Albo siedz na tym co masz, albo szykuj kase na plyte, pamieci i proca, inaczej nie ma sensu. Masz za stary konfig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ta plyta jest na chipsecie KT133A, e jej wersja to chyba 1.5 czy coś... ale bez kropki na koncu... i tu zaczynaja sie schody - oficjalnie rev 1.05 (bez kropki) nie obslugiwala XP dopiero rev 1.05. (z kropka) obslugiwala http://www.asus.com/inside/Techref/athlonxp.htm a co nieoficjalnie to juz trzeba sprawdzic organoleptycznie - bo ja np na P2B rev 1.02 uruchamialem Coppermine choc oficjalnie mozliwe to bylo dopiero od wersji 1.04 :P ogolnie to mysle ze najnowszym BIOS'em jakies tam szanse sa zeby odpalic Palomino (choc gwarancji nie dam) - poszukaj kogos kto nie balby sie zaryzykowac i odpalic takiego na tej MoBo - dodatkowo na rynku wtornym mozna trafic Palomino w dobrej cenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Na rev 1.05 bez kropki działa na pewno palomino, bios w wersji 1010. Miałem taki konfig i działało bez najmniejszych problemów, t-bred też powinien działać, tak na 99 % ruszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...