Fucken Blinker Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mam problem bo chce założyć server shoutcasta i jakiś Firewall wbudowany w XP nie wypuszcza mi sygnału :x wiecie jak się go wyłącza?? bo ja nie moge znaleść :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jeżeli nie możesz znaleźć to znaczy że z niego nie korzystałeś a to znaczy że jest on wyłączony, bo domyslnie zawsze jest wyłączony. A jest on na własciwosciach połaczenia na 3 zakładce( zaawansowane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fucken Blinker Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 eghmm może i jestem głupi ale nie moge znaleść :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Na pulpicie na ikonie Moje miejsca sieciowe prawym przyciskiem myszy i własciwosci. Otworzy się okno połączenia sieciowe i na połaczeniu prawym przyciskiem myszy własciwosci. Tam na zakładce zaawansowane będzie Zapora Połaczenia Internetowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fucken Blinker Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 no jest thx znalazłem, tylko że rzeczywiście jest wyłączony:/ więc co innego może blokować ten server shoutcasta??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaLi182 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dzięki ju| si udaBo, tylko kolegom sie co[ pomieszaBo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...