shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Dzisiaj rano nie dzialo mi forum tj. od 8 do 12.30. czy ktos tez mial taki problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mi też nie działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Mi też :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no nie dzialalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no to teraz przynajmniej wiem, ze nie bylem jedyny ;]] czyli w sumie wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Witam Nadal spora czesc sieci nie dziala (11 lipca 13-ta). Albo to przez burze, albo chlopcy-polpakowcy "konsumuja" wyplate :lol: -- Wszystkiego Dobrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no nie dzialalo...potwierdzam :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 That's affirmative ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 u mnie tez nie chciało chodzidz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Heh, u nikogo nie kcialo chodzic :P Bo mi tesh niedzialalo Ale teraz tryka very good :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Mi też nie działało. Więc coś było zwalone. Można spytać marco i Liska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Telekomunikacja Polska SA poinformowała na grupie pl.internet.komunikaty o problemach z rutingiem w sieci TPNET. Szczegóły oraz czas naprawy nie są znane. Z tego powodu występują poważne problemy z łącznościa do i z sieci TPNET (0202122, SDI, neostrada, Polpak-T)może nasza kochana tepsa zawiniła :?: zresztą co za świry wstają o 8 rano W WAKACJE :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 dzisiaj forum mi dzialalo od rana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 mi tez nie dzialalo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...