Skocz do zawartości
Goofy

Zasilacze Tracer

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie 450W to przekręt ale pewnie ma sporą moc, na pewno większą niż mój forton 250W :D .

AMD Rulezz: ROTFL!!! Skad mozesz wiedizec, ze przekręt, przeciez tam nawet napięc nie ma podanych, zadnej tabelki, NIC. Wróżka jestes?

Goofy: Podaj do czego to ma byc zasilacz, jaki sprzet, jakies napiecia od producenta napisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fortron na allegro tani/mocny

Nabyłem w piątek drogą kupna takowy, 300W: 100PLN.

Ciężki, że ledwo wniosłem go na 3 piętro. Sirius 300W którego się pozbyłem drogą sprzedaży to przy nim piórko ale napięcia są praktycznie te same tylko amperaż nieporównywalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli juz Tracer to lepiej tego:

Zasilacz do komputera,

- moc maksymalna 500W.

- 2 stosunkowo ciche wentylatory

- zabezpieczenia antyprzrepieciowe i przeciwzakloceniowe

- elektroniczny uklad sterowania predkosci wentylatora w zaleznosci od obciazenia - system Thermal Control

- wysoka sprawnosc ukladu

- posaida miedzynarodowe certyfilkaty bezpieczenstwa i jakosci

http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...89&id_kat=01043

sam jestem ciekawy jakby sie sprawowal bo mam Impet 300 W (taki jak Codegen) od poltora roku ale napiecia mam marne bardzo przy obciazeniu i pewnie przez to krecic wiecej sie nie da.Wiec jesli ktos z was mial takie cos neich skomentuje!! (ale tylko posiadacze a nei z gory ze lepiej Chieftec ci co nei testowali tego itp ;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli juz Tracer to lepiej tego:

Zasilacz do komputera,

- moc maksymalna 500W.

- 2 stosunkowo ciche wentylatory

- zabezpieczenia antyprzrepieciowe i przeciwzakloceniowe

- elektroniczny uklad sterowania predkosci wentylatora w zaleznosci od obciazenia - system Thermal Control

- wysoka sprawnosc ukladu

- posaida miedzynarodowe certyfilkaty bezpieczenstwa i jakosci

http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...89&id_kat=01043

sam jestem ciekawy jakby sie sprawowal bo mam Impet 300 W (taki jak Codegen) od poltora roku ale napiecia mam marne bardzo przy obciazeniu i pewnie przez to krecic wiecej sie nie da.Wiec jesli ktos z was mial takie cos neich skomentuje!! (ale tylko posiadacze a nei z gory ze lepiej Chieftec ci co nei testowali tego itp ;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...