Goofy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mial ktos stycznosc? Jak dzialaja oplaca sie za 110zl? http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...8&id_kat=01043# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 jak dla mnie 450W to przekręt ale pewnie ma sporą moc, na pewno większą niż mój forton 250W :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 jak dla mnie 450W to przekręt ale pewnie ma sporą moc, na pewno większą niż mój forton 250W :D . AMD Rulezz: ROTFL!!! Skad mozesz wiedizec, ze przekręt, przeciez tam nawet napięc nie ma podanych, zadnej tabelki, NIC. Wróżka jestes? Goofy: Podaj do czego to ma byc zasilacz, jaki sprzet, jakies napiecia od producenta napisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Napiecia zawsze sa te same :D tylko amperarz jest inny :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 no i właśnie o to słowo mi chodziło :D, dzienks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Zobacze w sklepie jaki ma prąd komp to esc l7s7as xp 1,7 fsb 200 itp bajery :) A do tej pory jade na zasilce 230 wat i chyba wymieka a inne alternatywy za 110 zl nie widze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A i właśnie przydałby się tani i w miarę mocny zasilacz na natchodzącego wielkimi krokami Thortona. Jeśli ktos jest w posiadaniu takowego PSU to prosze o jakieś napięcia przy obciążeniu - ogólnie o opinię. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 tracer jedzie chyba na megabajtach .. moze to megabajt jakis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 fortron na allegro tani/mocny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Gdybym miał teraz 78zł to pewnie i bym kupił fortrona. Tylko nadal nie jestem przekonany, że te 300W starczy mi na ostry O/C proca i karty :? A co powiecei o tym: TSP Sory za off topic :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 TSP :) hehe fortony robnia niezla kariere na allegro lae jeszcze trza trafic dobrego .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 TSP :) heheA to co znaczy?? bo dużo mi to nie mówi, a podobno te zasilacze nie są złe, więc jeśli mógłbyś rozwinąć myśl byłbym wdzięczny. :wink: pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 fortron na allegro tani/mocny Nabyłem w piątek drogą kupna takowy, 300W: 100PLN. Ciężki, że ledwo wniosłem go na 3 piętro. Sirius 300W którego się pozbyłem drogą sprzedaży to przy nim piórko ale napięcia są praktycznie te same tylko amperaż nieporównywalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 jesli juz Tracer to lepiej tego: Zasilacz do komputera, - moc maksymalna 500W. - 2 stosunkowo ciche wentylatory - zabezpieczenia antyprzrepieciowe i przeciwzakloceniowe - elektroniczny uklad sterowania predkosci wentylatora w zaleznosci od obciazenia - system Thermal Control - wysoka sprawnosc ukladu - posaida miedzynarodowe certyfilkaty bezpieczenstwa i jakosci http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...89&id_kat=01043 sam jestem ciekawy jakby sie sprawowal bo mam Impet 300 W (taki jak Codegen) od poltora roku ale napiecia mam marne bardzo przy obciazeniu i pewnie przez to krecic wiecej sie nie da.Wiec jesli ktos z was mial takie cos neich skomentuje!! (ale tylko posiadacze a nei z gory ze lepiej Chieftec ci co nei testowali tego itp ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 jesli juz Tracer to lepiej tego: Zasilacz do komputera, - moc maksymalna 500W. - 2 stosunkowo ciche wentylatory - zabezpieczenia antyprzrepieciowe i przeciwzakloceniowe - elektroniczny uklad sterowania predkosci wentylatora w zaleznosci od obciazenia - system Thermal Control - wysoka sprawnosc ukladu - posaida miedzynarodowe certyfilkaty bezpieczenstwa i jakosci http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...89&id_kat=01043 sam jestem ciekawy jakby sie sprawowal bo mam Impet 300 W (taki jak Codegen) od poltora roku ale napiecia mam marne bardzo przy obciazeniu i pewnie przez to krecic wiecej sie nie da.Wiec jesli ktos z was mial takie cos neich skomentuje!! (ale tylko posiadacze a nei z gory ze lepiej Chieftec ci co nei testowali tego itp ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...