oliwa Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Wiem ze gdzies bylo to co w temacie z ladnymi zdjeciami, ale nie moge znalezc PROSZE POMOZCIE pozdr OLIWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 zerofanzone.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 fajno ale chodzi mi o cos takiego zeby zastapic oryginalne radiatory blacha z miedzi wygieta w taki daszek zeby wszystkie kondziory do niej powkrecac i na gorze tego daszu dolutowac miedizana rurke co o tym sadzicie ?? wylutowywanie wszystkiego z zasilacza odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dlaczego wylutowanie odpada - proste i nawydajniejsze rozwiązanie to przyklejenie do bloku. Przy blasze IMO problem będzie taki, że będzie ogrzewała też wnętrze zasilacza - w tym transformatory. Więc nie pozbędziesz się tym sposobem całkiem wiatraka. Ale mogę się mylić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 1 sprawa - w niektorych zasilaczach nie mozna polaczyc ze soba obu radiatorow bo jest miedzy nimi roznica ptencjalow - mimo zastosowania podladek mikowych pod kazdy duperelek przykrecony do radiatora, moze srubki na sa w tulejkach nie wiem bo mi sie nie chce wszysktiego rozbierac :P 2 sprawa po jaka cholere jakis daszek kombinujesz - wywalasz oryginalne radiatory, zastepujesz je 2 kątownikami miedzianymi - na gore tych kątownikow dolutowujesz 2 miedziane rurki - podlaczasz tak zeby byl przeplyw rownolegly (po obu stronach trojnik) itd 3 sprawa co Ty sie martiwsz o elektrolity - martw sie o tranzystory/stabilizarotory ktore sa oryginalnie przyczepione do radiatorow 4 sprawa kiedys na forum M-K.net wrzucalem linki ze zdjeciami self-made WC w zasilaczach o TU na samym dole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...