j.h.hudy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Chce to zrobic bo chce miec mozliwosc calkowitego zdiecia wentylatora z radiatora,bo jest glosno. Jak zmniejszyc taktowanie karty tak aby mogl byc tylko cienki radiatorek,a wszystko stabilnie chodziło :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 poco sie cofac ? ja mam bezglosnego radeona 8500 i nie jest odkrecony. zaluz na gpu wiekrzy radiator np ja mam od k6-2 takie za 25 zeta mozna kupic a wentylatorek podpinasz pod 5v i juz...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja mam mx400 i kilka miesiecy temu sciagnalem wentylator bo mnie wk*****l, jak do tej pory to kartaq dziala bez zarzutu. Wiec po prostu sciagnij wentyla i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 no tak mozesz sprubowac poprostu zdjac pewnie nic sie nie stanie ja mialem r 9000 ktory standardow nie mial wentyla grzal sie jak cholera ale byl stabilny a jesli chcesz okrecic musisz to zrobic przez bios tak jak ja z r9100 tylko ze w 2 strone sciagni jakis bios edition do Nv zmien taktowani i wgraj nowo zapisany bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...