sliqe Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mam mały problem z wartością karty graficznej , którą zaoferowano mi na sprzedaż . Jest to Model WinFast A170 DDR T Zdjęcie Opis na stronie > >> >> >> >http://www.leadtek.com/graphics/a170ddrt/a170ddrt.htm Prosze tylko o podaie Wartości tej k.graf , dodam tylko , że jesy ona w posiadaniu tej osoby od roku . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Niewiem max 200zl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Niewiem max 200zl :>Też tak myślę. ps. (ot) Grinch co się stało z twoim kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ps. (ot) Grinch co się stało z twoim kompem? Hyhy mam taki sam w pokoju obok... moze sobie wpisze do siga ;] Tylko ze mam 2x8MB + 2x16MB i CD x8Mitsumi A reszta ;] Identiko ;] Kosztowal 5500 zl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj nEo Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 200zł to chyba max ile mozna dac za ta karte. pozdroo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ps. (ot) Grinch co się stało z twoim kompem? Hyhy mam taki sam w pokoju obok... moze sobie wpisze do siga ;] Tylko ze mam 2x8MB + 2x16MB i CD x8Mitsumi A reszta ;] Identiko ;] Kosztowal 5500 zl :> Hehe :P z moim kompem wszystko spoko, tak sobie wpisalem tego, sluzy teraz jako malutki serwerek do sciagania :D a dalem za niego wraz z monitorem Goldstar 15' 7500zl w 96roku :o :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ps. (ot) Grinch co się stało z twoim kompem? Hyhy mam taki sam w pokoju obok... moze sobie wpisze do siga ;] Tylko ze mam 2x8MB + 2x16MB i CD x8Mitsumi A reszta ;] Identiko ;] Kosztowal 5500 zl :> Hehe :P z moim kompem wszystko spoko, tak sobie wpisalem tego, sluzy teraz jako malutki serwerek do sciagania :D a dalem za niego wraz z monitorem Goldstar 15' 7500zl w 96roku :o :? Hehehe no widzisz, ja tez mialem na pcozatku 16MB i bez VooDoo... monitor 14` Daewoo hmm cena normalna cos 5800 chyba - byly dni otwarte - kupilem za 5500 [tzn rodzice] - to bylo w grudniu 96, moj pierwszy komputer ;] ale bylo fajnie. Aha, ja mam Ati 1MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A to sopx :P myślałem, że cosik się popsuło or something :wink: Btw, też mam jeszcze 486dx4 i pmmx :) a co nie będę gorszy :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 200 nawet przy dużo. ze 170 bym dał, przecież rok używana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ja bym dal max 150. Niestety, ale nie jest to demon ;) i ma juz rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 150 max Za 100 mialem Gts-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 200 przesada, 150-170 bym dal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...