MikeMan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Chce podkręcić procka(aThlon Xp 1700+), ale cooler którego teraz mam jest cichy i małowydajny(43 st.). Kupiłem Artic Copper Silent 2 Rev2, ale jest za duży do mojej płyty(za mało miejsca wokół podstawki-tranzystorki przeszkadzają). Który będzie dobry i wydajny no i będzie pasował? Tylko Zalmany po 150zł? Jaki wiatrak jest cichy i wydajny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jezeli zakladasz nowy watek, opisz w temacie krotko i zwiezle o co ci chodzi. Nie ma miejsca na tematy w stylu : Co wybrac ? Pomozcie , co kupic ? itp , itd Nie ma miejsca na "slowka" , wiecie jakie Pisalem juz o tym w kilku miejscach. Recydywistom beda kasowane takie topiki, jako ze wprowadza to burdel , nie mozna nic wywnioskowac z takiego tematu, wyszukiwarka tez sobie nie poradzi. Prosze wiec o troszke pomyslunku przy nowym temacie. Prosze tez o sprawdzanie czy taki temat nie byl juz poruszany, na tym podforum i w Archiwum jest olbrzymia baza informacji, prosze o niej nie zapominac. SZUKAJ!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...