Kittek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ...pewnie zasługą ZenFist'a... TU CZYTAĆ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Kurde to juz jestesmy tylko 10 lat za murzynami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Cenz z pewnoscia beda zabojcze... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ale zawsze bedzie w Polsce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 za to my sie postaramy abyscie ograniczyli zakupy tam do minimum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 za to my sie postaramy abyscie ograniczyli zakupy tam do minimum :DHe he ale swiecacych w UV plynow to nie macie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a kupowal ktos w tym sklepie ? , zalmany 7000a po 189 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ja kupowalem w tym sklepie polowe kompa. czasami sprzedaja uzywane rzeczy jako nowe , ale duzo rzeczy maja taniej niz gdziekolwiek indziej i jak cos padnie to bezproblemu powinni wymienic. ale ja i tak kupie cf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja sporo w proline qpowałem, naprawde pewny sklep Polecam zakupy tam każdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Już zbieram kaske na to cudo w płynie do WC (zapomniałem nazwy, a że leniwy jestem nie chce mi sie sprawdzać). Diody UV już są więc tylko tego mi brakuje. Mam nadzieje, że cena nie będzie odpychająca. :? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a kupowal ktos w tym sklepie ? , zalmany 7000a po 189 zl ? tak.... dużo osób kupowało w proline - poczytaj na oślej wątek o nieuczciwych firmach/oszustach a ja powiem tylko tyle - że baaardzo niewiele osób kupujących w proline się tam wpisuje, bo po jednym zakupie wolą o sklepie zapomnieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Tez na takie cos chyba zapoluje, bo w Polsce nigdzie indziej nie widzialem. Wszystko zalezy od cen. Grzechu > nie wiesz moze czy tez plyn fosforyzuje tylko w swietle UV czy tez moze przez jakis czas po naswietleniu (tak jak np.: na wskazowkach zegarka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Juz zbieram kase na tygon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nie no :) super ;) dobrze ze jeszcze nie kupilem bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Już zbieram kaske na to cudo w płynie do WC (zapomniałem nazwy, a że leniwy jestem nie chce mi sie sprawdzać). Diody UV już są więc tylko tego mi brakuje. Mam nadzieje, że cena nie będzie odpychająca. :? Pozdro dolej atramentu z www.marketuv.com ;) 100ml za 30zl chyba nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Poczekajmy, zobaczmy ceny :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No tygon + płyn UV, to jest to.. Trzeba skarpetkę odłożyc na gotówkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Już zbieram kaske na to cudo w płynie do WC (zapomniałem nazwy, a że leniwy jestem nie chce mi sie sprawdzać). Diody UV już są więc tylko tego mi brakuje. Mam nadzieje, że cena nie będzie odpychająca. :? Pozdro dolej atramentu z www.marketuv.com ;) 100ml za 30zl chyba nie pamietam Widac kto sciaga/sciagal w szkole :) Super, tylko szkoda, ze to pewnie jest bezbarwne (choc moze i to zaleta). Mozna tez dolac tuszu STABILO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Już zbieram kaske na to cudo w płynie do WC (zapomniałem nazwy, a że leniwy jestem nie chce mi sie sprawdzać). Diody UV już są więc tylko tego mi brakuje. Mam nadzieje, że cena nie będzie odpychająca. :? Pozdro dolej atramentu z www.marketuv.com ;) 100ml za 30zl chyba nie pamietam Widac kto sciaga/sciagal w szkole :) Super, tylko szkoda, ze to pewnie jest bezbarwne (choc moze i to zaleta). Mozna tez dolac tuszu STABILO. No niestety, rozmawiałem już z 2 gościami ktorzy sprzedaja tusze UV na allegro i obydwaj powiedzieli mi, że proporcje jesli chodzi o ten tusz i wode musiałyby być nieciekawe 1:4, 1:6, a często podawali że nawet 1:1 więc sprawa przekichana. Te tusze są tylko w kolorze niebieskim, więc dużego wyboru nie ma :? Lukas20 wydaje mi się, że świecenie składnika nastepuje tylko i wyłącznie podczas oddziaływania światła UV, a zresztą pogadaj na ten temat z Arthx'em. PS jeśli ktoś ma taki tusz lub tusz Stabilo to niech przetestuje i zda relacjacje, sam najchetniej bym to zrobil ale niestety nie mam w tej chwili na to środków, a nie zanosi się na poprawę :roll: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 czy tez plyn fosforyzuje tylko w swietle UV czy tez moze przez jakis czas po naswietleniu (tak jak np.: na wskazowkach zegarka)podejrzewam, ze z braku fosforu nie fosforyzuje. ma swiecic w uv i swieci - a to jest zupelnie co innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 I wlasnie to jest kiszka bo zeby byl fajny elefekt to trzeba by bylo oswietlic wszystkie rurki, bloki, itp. Tak to mozesz dac kilka diod w jednym miejscu i kolor rozszedlby sie juz dalej samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ceny będą bardzo dobre :) A co do Green UV Die-Lite (co za głupia nazwa) działą on podobnie jak markery (podkreślacze) więc nawet w zwykłym świetle daje niezły efekt :D Miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Co do świecenia w UV - to polecam środek przeciwko pleśniawkom u rybek z najbliższego sklepu ZOO - mycopur. Świeci bardzo ładnie (taki żółto-zielony), porcja na 1600 l wody kosztuje ok 20 pln. U mnie na 1,5 l wody w układzie wystarczyło dosłownie kilka kropel. Niestety mój aparat słabo oddaje takie wzbudzone przez UV światło więc na zdjęciach wychodzą żółte plamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 A woda po tym jest nadal przezroczysta (tylko zabarwiona) czy tez metna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Co do świecenia w UV - to polecam środek przeciwko pleśniawkom u rybek z najbliższego sklepu ZOO - mycopur. Świeci bardzo ładnie (taki żółto-zielony), porcja na 1600 l wody kosztuje ok 20 pln. U mnie na 1,5 l wody w układzie wystarczyło dosłownie kilka kropel. Niestety mój aparat słabo oddaje takie wzbudzone przez UV światło więc na zdjęciach wychodzą żółte plamy.dzięki dzięki dzięki :D Jutro lece do zoologika - na to jeszcze mnie stać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 lol, tak dlugo szukalem tego srodka a tu atrament uv i rybie plesniawki jako keywords :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kupiłem dzisiaj preparat firmy Tropical o nazwie Ichtiosan, w zoologiku powiedziała, że to to samo co MYCOPUR tylko innej firmy. No niby wszytsko fajnie bo zapłaciłem 3.6zl za 30ml, gdyby to jeszcze swieciło pod wplywem UV :lol: A tu nie ma kompletnie zadnego efektu, oprocz tego ze woda jest niebieska, ale nie swieci to wcale. Wątpie żeby 3 diody nie dały rady tego podświetlić więc czekają mnie jeszcze dzisiaj zakupy :roll: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wlasnie mialem pytac o te specyfiki :) czyli jak to jest samo to sweci czy pod wplywem UV mam nadzieje ze dzieki temu chociaz pozbede sie glonow w wodzie bo jeszcze niczego nie dawalem a jade na samej wodzie destylowanej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jesli chodzi ci o uv dye-light i o ten atrament to swieca one pod wplywem swiatla UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...