Dj. Gargamel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 chodzi mi o te akwarystyczne specyfiki MYCOPUR i Ichtiosan ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a co wy na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16945335 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 chodzi mi o te akwarystyczne specyfiki MYCOPUR i Ichtiosan ??Ichtiosan sobie wywal z listy bo to syf. MYCOPUR na pewno świeci tylko pod wpływem UV - jutro ide tego szukać jak nie to kupie to co Finalcell pokazał na allegro - o ile jeszcze będzie :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a moze by tak gin z tonikiem ?? :D:D:D tez w UV swieci :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a moze by tak gin z tonikiem ?? :D:D:D tez w UV swieci :D:Do tym nie wiedzialem moja druga polowa wlewa w siebie gin z sokiem porzeczkowym ale ja nie wiem jak to mozna pic :) afe swoja droga ona tak tez mowi o mojej kartoflowej wodce - czytaj whisky :) moze jej podbiore i wybrubuje w ukladzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Właśnie przed chwilą dorwałem produkt MYCOPUR :) I powiem wam, że jak na środek dnia, słabe diody, i tylko kilka kropel na szklanke wody świeci bardzo fajnie i odziwo reaguje także ze światłem niebieskim :) Zrobiłem nawet fotke bloczku z mieszanką wody i mycopuru, ale niestety mój cyfrak nie radzi sobie najlepiej ze słabym oświetleniem. Później przetesuje co i jak a najważniejsze ile i zdam relacje. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...