Skocz do zawartości
TanneR

Zamawianie od mate-a co myślicie???

Rekomendowane odpowiedzi

Hough :D Jakie są wasze doświadczenia z zamawianiem produktów od mate-a pocztą ?? Ja się kilka razy naciołem z zamawianiem różnych rzyczy przez pocztę. No więc już niedługo zamierzam zamówić blok wodny

pod mojego Durona więc przydały by się mi jakieś informacje na temat zamawiania z tej firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pol roku jak sobie u niego zamowilem bloczek. Co prawda nie dostalem srubawki ale zostalem o tym poinformowany (nie mial poprostu) i za jakis czas dostalem poczta brakujacy element. Gdzies w kwietniu kupilem pompke Eheima i tu juz bez problemu-nawet znizke dostalem hehe. Ogolnie wszystko super. Ladnie mozna sie dogadac. Spoko gosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem bloki 2 szt. niezmontowane gdyz sam je sobie polutowalem. Troche to dlugo trwalo, bo mial tylko zmontowane,ale i tak oplacilo sie czekac bo dostalem znizke (to tak jakby kupic kit-car). o wszystkim mnie jednak informowal na bierzaco. w sumie solidna firma, chociaz drogo,no ale kazdy musi zarabiac ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hough  :D  Jakie są wasze doświadczenia z zamawianiem produktów od mate-a pocztą ?? Ja się kilka razy naciołem z zamawianiem różnych rzyczy przez pocztę. No więc już niedługo zamierzam zamówić blok wodny 

pod mojego Durona więc przydały by się mi jakieś informacje na temat zamawiania z tej firmy.

Zamawiałem od niego pompkę, blok wodny, zapinkę, oraz węże. Paczka doszła w idealnym stanie. Jeszcze dostałem zniżkę.

Ale jak boisz się przez pocztę, to zamów przez Servisco (ja tak zrobiłem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi to słyszeć, choć pewnie dojdą do głosu też osoby niezadowolone, szczególnie ostatnim czasem. Zaczęłem budowę i mam strzaszne urwanie głowy i czasmi po prostu nie wyrabiam i zapominam o niektórych rzeczach. Z góry wielkie SORKI.... postaram się poprawić. Proszę też o wyrozumiałość i tak śpię już 5 godz na dobę... :cry: 8O Na forumie też siedzę rzadko, ponieważ szef mnie opier.... że nic tylko piszę zamiast pracować... :twisted: Coz... takie życie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...