yoshi_tom Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam, dzis zamowilem taka karte co w temacie ze sklepu Sirius.pl za 794zl. Jednak przeczytalem kilka topicow i mam watpliwosci czy to aby nie jest wersja LITE. Mam pytanie czy ktos moze mi szybko napisac czy to lite czy nie moze ktos to kupil. Link do karty: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6531&sid=1 Plzzz szybka odpowiedz bo nie wiem czy jutro mam potwierdzic zamowienie!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 za tę cenę powinna być full... ale co Ci szkodzi zadzwonić do nich jutro?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Powinien ale czy jest. Prosze niech ktos da pewna odpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...