Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy ktoś wie coś więcej na temat MSI KT3 Ultra2? W manualu od tej płyty znalazłem tylko, że ma fsb do 220MHz. Chodzi mi o dzielniki, vcore, ddr voltage i agp voltage. I jeszcze jedno. Jak wygląda ta sama sprawa na MSI KT3 Ultra (fsb, dzielniki, itd...)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Tyle to już wiem o starszej. Ale dzięki Tomasir i za to. Chodziło mi dokładne wartości fsb, vcore, ddr voltage, agp voltage i dzielniki (nie ma tego na stronie msi - chyba że nie mogę znaleźć) Czy np. przy fsb=166Mhz pci=33MHz i jak się ma sprawa przy wyzszych fsb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Na starszej (ultra) napięcie do 1,85 magistrala do220 Dzielniki 1/5 (kt333) ale czy jest 1/6 to raczej wątpię Tu masz troszkę dokładniej: Memory voltage can be selected between 2.6v, 2.7v and 2.8v, whereas AGP can be chosen between 1.6v, 1.7v and 1.8v. Lastly, the VCore can be adjusted between 1.725v and 1.850v in 0.025v increments. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dzięki Tomasir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Może jednak ktoś coś wie o MSI KT3 Ultra2? Potrzebne mi to bo się powoli przymierzam do tej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Szukałem i tylko są takie ogólne wiadomości.Nic o vcore itp nie mogłem znaleźć nawet na stronie producenta.A nawet sie starałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Dzięki jeszcze raz. Też sam szukałem i nic nie mogłem więcej znaleźć. Widocznie jeszcze za "świeża" płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no ja tesh nic nie znalazlem, ale wierz w moje szczere checi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a ja mam dziwne wrażenie że w tej płytce prawie nic nie zmienili - porównywałem fotki - identyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Może jednak ktoś coś wie o MSI KT3 Ultra2? Potrzebne mi to bo się powoli przymierzam do tej płyty.Bez urazy ale czemu nie ściagniesz Manuala?Dla checy to zrobiłe i podane maszFSb do 220 wiecej mi sie czytac nie chciało.Oto Link http://download.msi.com.tw/support/mnu_exe.../E6380ev1.3.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Może jednak ktoś coś wie o MSI KT3 Ultra2? Potrzebne mi to bo się powoli przymierzam do tej płyty.Bez urazy ale czemu nie ściagniesz Manuala?Dla checy to zrobiłe i podane maszFSb do 220 wiecej mi sie czytac nie chciało.Oto Link http://download.msi.com.tw/support/mnu_exe/E6380ev1.3.exe Żadnej urazy, ale jakbyś czytał dokładnie (patrz 1 post) to byś wiedział, że mam manual'a do tej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...