Damiano Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam :D Czy ktoś mógłby mi podać substytuty ołówka HB,pasty do naprawy ścieżek grzewczych na szybach samochodowych(odnośnie łączenia przepalonych mostków L1 w Duronie) :?: Czego mógłbym użyć w zamian :?: Czy np.pasta srebrna do smarowania procka też się może nadawać :?: Jeżeli macie sprawdzone doświadczalnie sposoby to proszę o info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 :roll: BYLO - SZUKAJ np ELECTON 40AC tylko ze ma byc takze w Athlonie XP (Palomino) mozna go uzyc :arrow: wraz z przeplywem pradu opor ma malec a na starych prockach (Thunderbird, Spitfire, Morgan) trzeba uzyc olowka lub tego lakieru grzewczego bo :arrow: opor ma rosnac wraz z przeplywem pradu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 pasta do smarowania proca nie zasycha (mozna ja rozmazac nawet po dluzszym czasie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam :D Czy ktoś mógłby mi podać substytuty ołówka HB,pasty do naprawy ścieżek grzewczych na szybach samochodowych(odnośnie łączenia przepalonych mostków L1 w Duronie) :?: Czego mógłbym użyć w zamian :?: Czy np.pasta srebrna do smarowania procka też się może nadawać :?: Jeżeli macie sprawdzone doświadczalnie sposoby to proszę o info... Absolutnie nie bedzie sie nadawac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...