j.h.hudy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 wyjolem brzeczyk z plyty,i mam pytanie czy cos sie moze stac z powodu ze go niema? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nie, spoko. Nic się złego nie stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 moja płyta nawet standardowo nia miała brzęczyka (niektóre wersje miały na płycie głównej). jedyny pożytek z brzęczyka to piszczenie kodów błędów w razie jakby coś się uszkodziło w kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja w starym kompe go wywaliłem bo jak odpalałem w nocy kompa to tak piszczal ze sie wytrzymac nie dało :) Jest on do niczego nie potrzebny. Tylko jak cos nie dziala to go podlacz ułatwi ci to sprawe w dojsciu do skutku błedu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 A nie mozna zamiast brzeczyka dac diode led :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Płyta z alfabetem Morse'a? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 za małe napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 za małe napięcie. Wrecz przeciwnie, wystarczajace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmmm, u mnie nie chciała dioda świecić jak sprawdzałem kiedyś (podłączałem na 2 sposoby). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmmm, u mnie nie chciała dioda świecić jak sprawdzałem kiedyś (podłączałem na 2 sposoby). Ciekawe, u mnie swieci, zreszta tonie pierwsza buda w ktorej swieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...