Skocz do zawartości
radoos

Outlook Express i ksiązka adresowa

Rekomendowane odpowiedzi

Tiaaa, problem w tym ze ten trik nie zawsze dziala, zarowno jesli chodzi o ksiazke adresowa jak i same archiwalne wiadomosci :( Mam juz kilka folderow z backupem archiwum OE i nie wiem co z tym zrobic, nie sposob tego wykorzystac... :(

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomosc :

wlaczash Outlooka => plik => eksportuj => wiadomosci

ksiazka :

Outlook => plik =>eksportuj => ksiazka adresowa,zaznaczash plik tekstowy w formacie CSV =>eksportuj =>dalej=> zaznaczash opcje =>zakoncz

widadomosci mozesh jeszcze w inny sposob:

Outlook => narzedzia => opcje => konserwacja => folder magazynu => tam mash wszyskie wiadomosci i profile konta :) zaznaczash ta lokalizacje i wklajash w "uruchom" w Starcie :) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Outlook Exprex Backup !!

Program robi kopie outlooka, ksiazki adresowej i ulubionych z IE!

Wszystko sie ustawia przy robieniu kopji, wiec mozna tez zrobic kopie na dyskietke (ksiazka, ulubione i pare emaili) Program dziala z kazdym OE

Polecam kazdemu 8)

http://www.genie-soft.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, moze i te progsy sa dobre ale teraz to musztarda po obiedzie, mam pliki chamsko przerzucone i nic juz z nimi nie zrobie... :( 

Pozdr...

a nie możesz ich zaimportowć wybierając opcje z katalogu przechowywania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, moze i te progsy sa dobre ale teraz to musztarda po obiedzie, mam pliki chamsko przerzucone i nic juz z nimi nie zrobie... :( 

Tworzysz konta takie jak miales wczesniej (takie same nazwy itd.), katalogi na poczte itd. wgrywasz do /Dane Aplikacji/ odpalasz Outlook'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi