daFojtek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 czy tylko mi zniknela zakladka Recover VPU czy jakos tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Miałem już te omegi (2.4.96b) i szybko się ich pozbyłem - błędy w 3d, np. w Bloodrayne czasami, ale w morrowind to już tak sypie błędami że grać się nie da (gubi tekstury itp.) Back to Cat 3.6 + Rage3d Tweak Szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 moze sie myle ale omegi 2.4.96b nie sa oparte na catalystach 3.9 tylko na wycieklych od della catalystach 3.8.5 8) nowych omeg opartych na oficjalnych c3.9 jeszcze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Już są!!! :D :D Ciągne je i zaraz porównam z starszą wersią. :lol: Ps. Niema tego złego co by na 3dmarka niewyszło :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 I sie okazało nowa Omega to klapa są gorsze niż myślałem niedośc że kiepsko sie na niej kręci to jeszcze ok 230 3dmarków 2001se mniej niż na starszych i ok 2,5 fps i ostatniej grze(nature) jestem zawiedziony :( :( :( . Dobrze przynajmniej że podczas odinstalowania żaden artefakt nie wyskoczył. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 I sie okazało nowa Omega to klapa są gorsze niż myślałem niedośc że kiepsko sie na niej kręci to jeszcze ok 230 3dmarków 2001se mniej niż na starszych i ok 2,5 fps i ostatniej grze(nature) jestem zawiedziony :( :( :( . Dobrze przynajmniej że podczas odinstalowania żaden artefakt nie wyskoczył. :wink: Nie patrz na Marki. Należało sprawdzić stery pod grami i to tymi z którymi karty ATI mają największe problemy. Oprócz wydajności jest jeszcze jakość oraz płynność generowanego obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 I sie okazało nowa Omega to klapa są gorsze niż myślałem niedośc że kiepsko sie na niej kręci to jeszcze ok 230 3dmarków 2001se mniej niż na starszych i ok 2,5 fps i ostatniej grze(nature) jestem zawiedziony :( :( :( . Dobrze przynajmniej że podczas odinstalowania żaden artefakt nie wyskoczył. :wink: Po pierwsze od kiedy kręcenie zależy od sterowników :?: Wyłącz VPU Recover - on tylko przeszkadza (ma go też Catalyst 3.9) Po drugie - taka róznica :| poczytaj tutaj o różnicach w wynikach 3Dmarka Po trzecie - Omegi nie są do testów - są optymalizowane na jakość - a jak wiadomo powoduje to czasami spadek wydajności (u mnie chodzą lepiej przy AA4x i AF8x niż catalysty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Co do kręcenia to na tych samych ustawieniach 294.75/216 na omegach oparych na catalistach 3.8 niema żadnych artefaktów a na tych oparych na 3.9 jest ich w ... a co do reszty to masz racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...