Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Mam taki problem z karta Sound Blaster Awe 64 na ISA...... windows ja wykrył(windows me) ale po ponownym uruchomieniu komputera w menadzeze urzadzen na karcie jest wykrzyknik jak klikne na kontrolery dzwieki.... i wezme karte dzwiekowa to sa 2 zakladki Ogólne i sterownik......w steronik jest wszystko OK ale na ogólnym pisze takUrzadzenie nie działa poprawnie poniewaz BIOS w urzadzeniu zgłasza niepoprawne zasoby dla komputera(COde 9) Skontaktuj sie z producentem komputera w celu dostarczenia zaktualizowanej wersji BIOS-u. Co ja mam z tym zrobic? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 tak jest od pewnego momentu, czy od zawsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 w takich przypadkach powinno pomoc albo zmiana kolejnosci kart w slotach albo reczne przydzielenie zasobow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 no chłopaki ratujcie mnie co ja moge jeszcze zrobic......ale kiedy wrzuciłem karte od kolegi tez na ISA tylko Sound Blaster 16......to wszystko chodzi pieknie wiec dlaczego na tej sie tak dzieje!!!!!!!????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Microsoft Windows Milennium :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 co to oznacza..........ze musze miec innego windowsa na 98SE tak samo jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 co to oznacza..........ze musze miec innego windowsa na 98SE tak samo jest... Musisz szukac innych driverow. Zadziala na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a moze jest ktos kto bedzie taki miły i poda jakies linki bo ja juz szukałem i nic nie moge znalesc!!!!!!! :oops: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 sproboj tego: ftp://frazir.wroc.pl/stery/Start/Karty_Dz..._Me/sbw9xup.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 dzieki zaraz zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Kur** zainstalowałem te sterowniki i nic to nie daje cały czas jest to samo.....wiec co to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a masz jeszcze w kompie jakies karty np. tuner albo sieciówke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mam tylko grafe i sieciówke i to wszystko 1 dysk cd....juz nie wiem co jeszcze moze byc nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a wyciągałeś sieciówkę? ja kiedy mysiałem zaminic miejscami liva i sieciówke ale ty nie masz takiem mozliwości wiec na narzie sprobuj ja tylko wyciagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 probowales zamieniac karty miejscami ? pisalem to juz wczesniej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 próbowałem tylko sieciówke włozyc do innego portu i to samo sie dzieje!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a reczne przydzielenie przerwan w biosie (ewentualnie pod winem) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 :oops: ups a jak mam to zrobic...........qrwa to jest jedyna zecz jakiej nie kapuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 LUDZIE kochani czy jest jakas jedna osoboa która mi powie wkońcu co ja mam zrobic bo nie wiem czy mam wyrzucic juz ta karte czy co? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 sprawdz czy, ajesli to ktore przerwania lub obszary pamieci sa w konflikcie z innym urzadzeniem (we wlasciwosciach tego urzadzenia z wykrzyknikiem) i zmien je na inne wolne... na razie tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 ale we wlasciwoasciach tej kerty nie ma sa tylko 2 zakladki sterownik i ogólne nie ma zakladki nie ma zakladki zasoby tak jak w innych........dlaczego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 ale we wlasciwoasciach tej kerty nie ma sa tylko 2 zakladki sterownik i ogólne nie ma zakladki nie ma zakladki zasoby tak jak w innych........dlaczego Sproboj zainstalowac karte jako inna, tzn inna Creativa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 To sa ewidentne konflikty sprzetowe. Poprostu przerwania pod windowsami bardzo czesto sie nakladaja, maja inne kanaly ale windows nie umie sobie z tym poradzic :twisted: Moja rada - przeloz karte do innego slotu PCI. Jezeli to nie pomoze to sprobuj winXP - nie nalezy sie go bac, jest naprawde zajeb.... i bezkonfliktowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 W Biosie ustaw jakies wolne IRQ dla danego slota PCI, wczesniej spisz sobie jakie IRQ sa zajete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 jak moge karte przelozyc skoro jest na ISA i mam tylko ISA ale jak byl sound blaster 16 to wszystko chodzilo cacy.........a mam tylko sieciówke na PCI i juz ja przekladalem w kazdy port i jest to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja bym kupil Sound Blastera Live... Ale to kosztowne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...