Skocz do zawartości
MicroMaster

Oficjalny dzieÅ„ "kota" w szkołach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w związku z nadchodzącym w naszej oraz w innych szkołach dniem "kota", który ma być ukoronowaniem ślubowania i niejako chrzestem pierwszaków proponuje dawać tutaj jakieś ciekawe pomysły na urozmaicenie naszym młodszym kolegom życia w ten wyjątkowy dla nich dzień w szkole. Jednak pomysły te mają być w miarę cenzuralne a nie w stylu: weż takiego delikwenta i każ mu kibel wylizać! To jest oficjalne i nauczyciele będą to widzieć wiec takie coś nie wchodzi w gre :p Chodzę do koedukacyjnej szkółki więc pomysły też takie mogą być!!! :D Zaznaczam, że nie szerzymy tu żadnej fali i to po prostu ma być ich chrzest jako nowych członków naszej szkolnej społeczności! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe bylem swiadkiem chrzestu pierwszakow w internacie. Oczywiscie wszystko legalnie, za zgoda obu stron.

Najpierw byly jakies zadania, zrecznosciowe - tego nie widzialem. Pozniej powiazali ich po 5 osob i przeprowadzili po miescie ;] Koty miauczaly, wszyscy sie smiali. Po powrocie brama byla zamknieta, wpuszczali po jednej osobie i byl... tor przeszkod ;] Najpierw szybkie malowanie farba - brzuch, plecy, twarz, pozniej wlewali im kisial do spodni :lol: pozniej cos jeszcze... ale nie wiem co tam bylo - czyms smarowali chyba. Na koncu dziura z blotem ;] Ubaw byl niezly - wszyscy cali w blocie ;]

Na koncu jeszcze wyskoczyl ktos w przebraniu rycerza i pasowal ich na kotow ;]

A u mnie w szkole przedstawiciele 1 klas robili stonke i pili mleko z misek bez uzywania rak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas w szkole kazda klasa muiala sie przebrac i chodzic w tym przez caly dzien w szkole... Kazda za cos innego np. za clauny, politykow, dziewczyny (heh jest to elektronik wiec praktycznie nie ma dziewczyn)... aaa reszty nie wiem bo sie zmylem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez jestem kotem chociaz wielkim jak cholera. Miałem drobne scysje z klasą maturalna i dyrkiem bo taki ziomo troche przecenił swoje siły i kazał mi mierzyć hol zapałką i mi groził pięścia :lol: Ja tam mu nie groziłem tylko w łeb i dyla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

astex: tobie to by sie taki Dr.Zepsu przydal, wydzwonilby ci raz i by ci przeszlo

czemu tak ?
bo tu nie chodzi o to zeby szczeniakow krzywdzic tylko sie z nich ponabijac... a tak mozna jaja porobic, a potem taki ci jeszcze by ci po piwo nie poszedl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a wiesz jak fajnie wyglądają tacy przestraszeni jak z pod prysznica wyjdą ? :D takie afy strzelają ...... a pieniążek fajnie na czole się odbija i też git wygląda :D z niektórych to sie nieźle można lać ....... a własciwie UBAW gwarantowany w 90 %

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a wiesz jak fajnie wyglądają tacy przestraszeni jak z pod prysznica wyjdą ? :D takie afy strzelają ...... a pieniążek fajnie na czole się odbija i też git wygląda :D z niektórych to sie nieźle można lać ....... a własciwie UBAW gwarantowany w 90 %

nie zgadzam sie, poza tym czemu od razu na dzien dobry nie dac im po strzale w morde...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paroweczka

Jeden kot bierze miedzy nogi parowke a drugi ja zjada.

Cegielka

Stawia sie cegle przy scianie i z rozbiegu nalezy ja przeskoczyc.

Klebek

Nalezy nosem przepchac przez jakis odcinek klebek welny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do nas do budy przyszla nowa dyra i....

Cisza na temat dnia kota! :? Zrobila tylko sztywne oficjalne pasowanie!!

No to zesmy z kumplem stwierdzili, ze nie popuscimy tego i w 2 osoby w ciagu 4 dni zorganizowalismy impre na ponad 250 ludzi!!

Ale wyszlo zarabiscie! 8) NAwet telewizja byla!! 8)

A z konkursow to chyba najciekawsze bylo wybieranie rodzynek z maki i Idol! Niektore koty to naprawde maja talent! :lol: :lol: :lol:

Tylko jedna laska nas zgasila, bo sie okazalo, ze spiewa w chórze! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi