MicroMaster Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam w związku z nadchodzącym w naszej oraz w innych szkołach dniem "kota", który ma być ukoronowaniem ślubowania i niejako chrzestem pierwszaków proponuje dawać tutaj jakieś ciekawe pomysły na urozmaicenie naszym młodszym kolegom życia w ten wyjątkowy dla nich dzień w szkole. Jednak pomysły te mają być w miarę cenzuralne a nie w stylu: weż takiego delikwenta i każ mu kibel wylizać! To jest oficjalne i nauczyciele będą to widzieć wiec takie coś nie wchodzi w gre :p Chodzę do koedukacyjnej szkółki więc pomysły też takie mogą być!!! :D Zaznaczam, że nie szerzymy tu żadnej fali i to po prostu ma być ich chrzest jako nowych członków naszej szkolnej społeczności! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 PADNIJ DWIEŚCIE SYNKU !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 50 pompek :D:P:D 100 przysiadów :P:P:P To taki light bez odpoczynku :) A Ci co padna beda musieli pocalowac dyrektorke :P:P:P:D:D:D Tak powaznie to zrobcie jakies malowanie twarzy itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 U nas w szkole byl numer micha z kislem w niej sliwkie (po jednej w misce) i panienki (z dlugimi wlosami nie zwiazanymi) z zawiazanymi rekoma mialy wyciagnac zebami (jezykiem :) ) - mozna bylo sie polac ze miechu jak cale w tym kislu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 no no to z kiślem by bylo dobre =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hmmm lepsze bylyby zapasy w kislu.. Oczywiscie pan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Jeszcze mozna losowo wybrac paru facetow z widowni (z klas pierwszych) i umalowac ich i ubrac na dziewczynki (zrobic rewie modey) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hehe bylem swiadkiem chrzestu pierwszakow w internacie. Oczywiscie wszystko legalnie, za zgoda obu stron. Najpierw byly jakies zadania, zrecznosciowe - tego nie widzialem. Pozniej powiazali ich po 5 osob i przeprowadzili po miescie ;] Koty miauczaly, wszyscy sie smiali. Po powrocie brama byla zamknieta, wpuszczali po jednej osobie i byl... tor przeszkod ;] Najpierw szybkie malowanie farba - brzuch, plecy, twarz, pozniej wlewali im kisial do spodni :lol: pozniej cos jeszcze... ale nie wiem co tam bylo - czyms smarowali chyba. Na koncu dziura z blotem ;] Ubaw byl niezly - wszyscy cali w blocie ;] Na koncu jeszcze wyskoczyl ktos w przebraniu rycerza i pasowal ich na kotow ;] A u mnie w szkole przedstawiciele 1 klas robili stonke i pili mleko z misek bez uzywania rak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 U nas w szkole kazda klasa muiala sie przebrac i chodzic w tym przez caly dzien w szkole... Kazda za cos innego np. za clauny, politykow, dziewczyny (heh jest to elektronik wiec praktycznie nie ma dziewczyn)... aaa reszty nie wiem bo sie zmylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 tia...a u mnie trza bylo chodzic 3 dni w durnych przebraniach.. moja klasa miala szwecje i chlopacy byli przebrani za wikingow a dziewczyny za pipi lang-costam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 wredni jestescie :D ja niechce :D (miau :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ja tez kotem jestem :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hehehehehe, Arnie żryj kisiel :D Joke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja tam widzę wyższy cel dla takich kotów... kto w końcu po piwo będzie latał? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 kazac kotowi narysowac konia na scianie ,a pozniej nich z rozbiegu wskoczy na niego :) zawsze mi sie to podobalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Tez jestem kotem chociaz wielkim jak cholera. Miałem drobne scysje z klasą maturalna i dyrkiem bo taki ziomo troche przecenił swoje siły i kazał mi mierzyć hol zapałką i mi groził pięścia :lol: Ja tam mu nie groziłem tylko w łeb i dyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Słuchajcie ja do Liceum to sie chyba ze 2 lata przygotowywałem. Siłownia + karate. Teraz wymiatam wszystkich aletyko tych co zaczynaja. Także uważajcie bo może się tak zdarzyc że traficie na kogoś podobnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Nie ma to jak się dowartościować bajkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 U mnie w budzie tez byl dzien kota, ale nie mialem przyjemnosci w nim uczestniczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 szczupaka zrób :) głowa do KIBLA i loozik :D albo pieniążka ..... każesz komuś stanąć pod ścianą .... puszczasz przy ścianie 1 grosz i niech on go GŁOWĄ złapie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 astex: tobie to by sie taki Dr.Zepsu przydal, wydzwonilby ci raz i by ci przeszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 astex: tobie to by sie taki Dr.Zepsu przydal, wydzwonilby ci raz i by ci przeszloczemu tak ? ja bym sie niedał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 astex: tobie to by sie taki Dr.Zepsu przydal, wydzwonilby ci raz i by ci przeszloczemu tak ?bo tu nie chodzi o to zeby szczeniakow krzywdzic tylko sie z nich ponabijac... a tak mozna jaja porobic, a potem taki ci jeszcze by ci po piwo nie poszedl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hehe a wiesz jak fajnie wyglądają tacy przestraszeni jak z pod prysznica wyjdą ? :D takie afy strzelają ...... a pieniążek fajnie na czole się odbija i też git wygląda :D z niektórych to sie nieźle można lać ....... a własciwie UBAW gwarantowany w 90 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hehe a wiesz jak fajnie wyglądają tacy przestraszeni jak z pod prysznica wyjdą ? :D takie afy strzelają ...... a pieniążek fajnie na czole się odbija i też git wygląda :D z niektórych to sie nieźle można lać ....... a własciwie UBAW gwarantowany w 90 %nie zgadzam sie, poza tym czemu od razu na dzien dobry nie dac im po strzale w morde...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicroMaster Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ech to z tym kislem i wisienka bylo naprawde fajne!!! Ale to tylko jeden sensowny pomysl! Panowie plz bo ja to mam pod koniec tygodnia do wychowawczyni plan tego dnia zdac :D Czy DR.ZEPSU to Dr. Zepsuj??? Czy tylko zbieznosc nickow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicroMaster Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Znaczy sie z kislem i sliwka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 MicroMaster slyszales takim czyms jak edit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Paroweczka Jeden kot bierze miedzy nogi parowke a drugi ja zjada. Cegielka Stawia sie cegle przy scianie i z rozbiegu nalezy ja przeskoczyc. Klebek Nalezy nosem przepchac przez jakis odcinek klebek welny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 do nas do budy przyszla nowa dyra i.... Cisza na temat dnia kota! :? Zrobila tylko sztywne oficjalne pasowanie!! No to zesmy z kumplem stwierdzili, ze nie popuscimy tego i w 2 osoby w ciagu 4 dni zorganizowalismy impre na ponad 250 ludzi!! Ale wyszlo zarabiscie! 8) NAwet telewizja byla!! 8) A z konkursow to chyba najciekawsze bylo wybieranie rodzynek z maki i Idol! Niektore koty to naprawde maja talent! :lol: :lol: :lol: Tylko jedna laska nas zgasila, bo sie okazalo, ze spiewa w chórze! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...