Skocz do zawartości
MicroMaster

Oficjalny dzień "kota" w szkołach

Rekomendowane odpowiedzi

Ech to z tym kislem i wisienka bylo naprawde fajne!!! Ale to tylko jeden sensowny pomysl! Panowie plz bo ja to mam pod koniec tygodnia do wychowawczyni plan tego dnia zdac :D Czy DR.ZEPSU to Dr. Zepsuj??? Czy tylko zbieznosc nickow???

To nie jest zbierzność nicków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie nei bylo kocenia, tylko raz 1 dresio zamialczal do mnie, to mu odmialknalem i tyle :]

a tak to ok :D

juz mam znajomych w klasach maturalnych itp :]

wiec u mnie w sqlu (XXIV LO im cypriana norwida) kocenia nie bylo i w przyszlym roku zapewne tez nie bedzie :)

a ze brusiek jest w samorzadzie, to zarzadzi takie kary za kocenie, ze....na pewno nie bedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy ten dzien kota ??? Pierwsze slyszel, bo chyba zawsze w pierwszym tygodniu szkoly takie rzeczy sie dzieją. Jest jedna rada: bronić sie. Mnie chcieli takie kapiszony zmalowac z 4 technikum to z liścia dostał jeden, koledzy do szkoly przyszli sie pokazac i teraz jest looz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam swój dzień (tydzień) kota przeżyłem bez wyżywania się na mnie -> Tak więc mocno się nie znęcałem :twisted: U mnie w szkole to -> Biedronka , Pisanie na twarzy KOT i malowanie wąsów, Mierzenie boiska zapałką... Tak więc nic szczególnego a jednak -50 z zachowania mi się dostało :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam swój dzień (tydzień) kota przeżyłem bez wyżywania się na mnie -> Tak więc mocno się nie znęcałem :twisted: U mnie w szkole to -> Biedronka , Pisanie na twarzy KOT i malowanie wąsów, Mierzenie boiska zapałką... Tak więc nic szczególnego a jednak -50 z zachowania mi się dostało :evil:

i bdb, bo debilizm trzeba karac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i bdb, bo debilizm trzeba karac
zgadzam sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie była niezła jadka. Jak przywaliłem jednemu to reszta chciała mnie pobic łagodnie mówiąc. Cały dzień mnie w szkole nie było trochę sie bałem bo bym sobie nie dał rady z grubo ponad 15 gościami.

No i przydała sie pomoc starszych kolegów zawodówki. Zadzwoniłem do jednego a on mówi że nie ma sprawy tylko kilka winiaczy żebym załatwił i przyjeżdżają. Fajnie było jak na filmie gangsterskim :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam:

1) Dziś z qmplami w klasie wpadliśmy na pare zakręconych pomysow mianowicie:

a) Jest 10 kotow + 10 polmiseczek z mlekiem. Koty maja za zadanie wychlaptac to mleko jezykiem tak jak prawdziwe koty majac jednoczesnie rece zwiazane z tylu. Kto pierwszy wypije mnleko ma na ten dzien spokoj i nie bedzie juz przez nas meczony. Za wszelkie proby niechlaptania nastepuje dyskwalfikacja i user ma wtedy totalnie u nas przewalone! Zawody tez planujemy w wyciaganiu orzecha laskowego z kislu tyle, ze nie wiem ile kislu bedzie i od tego uzalezniona jest ilosc kotow bioraca udzial w konkursie!

B) jeden kot wchodzi na ławke i udaje prawdziwego kota, drugi pod ławka udaje psa.

c) to chyba raczej nie przejdzie ale jak ktos to powiedzial to sie polozylem ze smiechu: wsadzamy kota do skrzyni gimnastycznej wraz z paczka papierosow i kazemy mu udawac lokomotywe :D

2)

MicroMaster slyszales  takim czyms jak edit ?

sorx jestem tu od niedawna i wlasnie nauczylem sie uzywac cytatow. A do edycji jeszcze dluuuuga droga :P

3) Ech sposobow na kocenie nadal malo a ja dzien kota mam 23.pazdziernika wiec sprezcie sie chlopaki bo my juz nie mamy pomyslow!!!

Btw. jak sie uda to kumpel przyniesie cyfraka i pocykamy fotki! A drugi ma kamerke więc jeszcze lepiej - tylko szkoda ze vhs ale jakos to skonwertuje i hyba bedzie avik. Wiec jak chcecie fajne fotki + film to dawac pomysly!!! Ale jest pewien problembo w tamtym roku jak taka impra byla u nas ok godz 17 tzn akademia, chrzest i potem dyskoteka to po wyjsciu ze szkoly paru qmpli mialo doczynienia z przemilymi dresami, ktorzy za twoja komorke oferowali ci pelny usmiech na twojej twarzy. 3 kolesi z mojej klasy centralnie przed wyjsciem ze szkoly dojechali! Pier****** dresy! I teraz ci qmple ze sprzetem troche sie obawiaja przynosic to do szkoly chyba, ze bedzie to we wczesniejszych godzinach, lub jezeli beda mieli dojazd samochodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam:

a) Jest 10 kotow + 10 polmiseczek z mlekiem. Koty maja za zadanie wychlaptac to mleko jezykiem tak jak prawdziwe koty majac jednoczesnie rece zwiazane z tylu. Kto pierwszy wypije mnleko ma na ten dzien spokoj i nie bedzie juz przez nas meczony. Za wszelkie proby niechlaptania nastepuje dyskwalfikacja i user ma wtedy totalnie u nas przewalone!

No swietnie ale pomysleliscie o tym ze sa ludzie uczuleni na bialko krowie i moga miec po waszym zabawnym pomysle problemy zoladkowe? Ja tam bym pierwsza zwiala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto moje propozycje:

1. (znana ale napisze) Wychłeptać mleko z miseczki jak kot

2. Można też (u nas tak bedzie) na koniec "tortur" poczęstujemy ich pysznymi orzeszkami w czekoladzie--->orzeszkami??nie czosnkiem w czekoladzie :mrgreen:

3. Zaśpiewać jakąś piosenke o kotkach i miauczeć przy tym

4. Wyścig kotów. Polega to na tym że bierzemy kilka kotów (ok.2) i reszta to myszki. Koty poprostu na czworakach łapią myszki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto moje propozycje:

2. Można też (u nas tak bedzie) na koniec "tortur" poczęstujemy ich pysznymi orzeszkami w czekoladzie--->orzeszkami??nie czosnkiem w czekoladzie  :mrgreen:

omg fajny pomysl ciekawe co bedzie jak to zjedza :evil:

Co ma być to będzie...szpital znajdą wszędzie...gdy zabraknie tchu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chodze do 1 gimnazjum i jak to zobaczyłem to sie przeraziłem.............. Mnie nie skocili ale jakie ja matrix musiałem odp...dalać żeby mi nie doje...ali......... mówie wam. Pozdro i jak kocićie to z umiarem. I myśle że wyciąganie kasy i tłuczenie też nienazwałbym koceniem tylko czymś gorszym WANDALE :) !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi