Skocz do zawartości
mlody009

SoundStorm w ktorych plytach do 500zl

Rekomendowane odpowiedzi

czesc mam pytanie jak w temacie, ktore plyty do 500zl maja soundstorma? wiem ze ma: Epox 8rda+, ktora mialem zamiar kupic ale niestety juz niegdzie nie mozna jej dostac, ktore jeszcze plyty Epoxa maja ten dzwiek i sa dobre do O/C?. Zastanawiam sie teraz nad Abitem NF7-SL. I jeszcze jedno pyt. czy ktoras z plyty Solteka ma ten dzwiek? Prosze o porade ktora z plyt wybrac zalezy mi na jak najlepszym O/C i soundstormie. Czy moze lepsze rozwiazanie to kupic plyte Solteka 75-FRN2-R bo podobno jest b.dobra w O/C i poprostu wlozyc Liva ktorego mam. Dzieki za podpowiedz

Mlody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie jeśli jużmasz SB live to możesz spokojnie wziąć soltka bo się kręci najlepiej. a na ŻADNEJ zintegrowanej dźwiękówce nie będziesz mógł używać jednocześnie 4 satelitów, suba, mikrofonu i wejścia liniowego (chyba że ma jakąś tasiemkę z tymi wejściami).

albo kupujesz abita i live'a możesz sprzedać, abit jest droższy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdybym sie juz zdecydowal na tego Abita ktory ma pprzeciez jeszcze SATA to w sumie oplacalo by sie kupic dysk Sata(skladam calego kompa), czy jest to tylko chwyt rekalmowy? Jak jest z wydajnoscia tych dyskow w porownaniu do zwyklych? Bo przymiezalem sie do zakupu 120 GB Barracudy 7200.7 z 8 MB cache, poniewaz zalezy mi rowniez na ciszy(komp bedzie chodzil w nocy) a wiem ze ta Barracuda jest bardzo cicha, a jak glosnie sa dyski sata? bo gdzies czytalem ze Barracuda jest dosyc glosna(jak wiertarka;) a jak z innymi dyskami serial ata, czy sa rownie glosne jak ten Seagate?

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

w sumie jeśli jużmasz SB live to możesz spokojnie wziąć soltka bo się kręci najlepiej. a na ŻADNEJ zintegrowanej dźwiękówce nie będziesz mógł używać jednocześnie 4 satelitów, suba, mikrofonu i wejścia liniowego (chyba że ma jakąś tasiemkę z tymi wejściami).

albo kupujesz abita i live'a możesz sprzedać, abit jest droższy.

Widzę że kolega nie zna tematu

Na NF7-S są osobne wyjścia dla 4 satelitów, suba i głośnika centralnego, mikrofonu, line-in, spdif optical.

Więcej niż na Live

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...