mlody009 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 czesc mam pytanie jak w temacie, ktore plyty do 500zl maja soundstorma? wiem ze ma: Epox 8rda+, ktora mialem zamiar kupic ale niestety juz niegdzie nie mozna jej dostac, ktore jeszcze plyty Epoxa maja ten dzwiek i sa dobre do O/C?. Zastanawiam sie teraz nad Abitem NF7-SL. I jeszcze jedno pyt. czy ktoras z plyty Solteka ma ten dzwiek? Prosze o porade ktora z plyt wybrac zalezy mi na jak najlepszym O/C i soundstormie. Czy moze lepsze rozwiazanie to kupic plyte Solteka 75-FRN2-R bo podobno jest b.dobra w O/C i poprostu wlozyc Liva ktorego mam. Dzieki za podpowiedz Mlody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja propnuje ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Abit`a NF7-S(L) - bardzo dobra do O/C i ma oczywiscie SoundStorm`a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 w sumie jeśli jużmasz SB live to możesz spokojnie wziąć soltka bo się kręci najlepiej. a na ŻADNEJ zintegrowanej dźwiękówce nie będziesz mógł używać jednocześnie 4 satelitów, suba, mikrofonu i wejścia liniowego (chyba że ma jakąś tasiemkę z tymi wejściami). albo kupujesz abita i live'a możesz sprzedać, abit jest droższy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody009 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a gdybym sie juz zdecydowal na tego Abita ktory ma pprzeciez jeszcze SATA to w sumie oplacalo by sie kupic dysk Sata(skladam calego kompa), czy jest to tylko chwyt rekalmowy? Jak jest z wydajnoscia tych dyskow w porownaniu do zwyklych? Bo przymiezalem sie do zakupu 120 GB Barracudy 7200.7 z 8 MB cache, poniewaz zalezy mi rowniez na ciszy(komp bedzie chodzil w nocy) a wiem ze ta Barracuda jest bardzo cicha, a jak glosnie sa dyski sata? bo gdzies czytalem ze Barracuda jest dosyc glosna(jak wiertarka;) a jak z innymi dyskami serial ata, czy sa rownie glosne jak ten Seagate? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Cytat w sumie jeśli jużmasz SB live to możesz spokojnie wziąć soltka bo się kręci najlepiej. a na ŻADNEJ zintegrowanej dźwiękówce nie będziesz mógł używać jednocześnie 4 satelitów, suba, mikrofonu i wejścia liniowego (chyba że ma jakąś tasiemkę z tymi wejściami). albo kupujesz abita i live'a możesz sprzedać, abit jest droższy. Widzę że kolega nie zna tematu Na NF7-S są osobne wyjścia dla 4 satelitów, suba i głośnika centralnego, mikrofonu, line-in, spdif optical. Więcej niż na Live Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 I podobnie na A7N8X deluxe - wszystko ma swoje gniazdko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 wow, to nieźle. przyznaję, mój błąd :oops: . jak tak to ok, równorzędnie można traktować soltek + sb live i abit z SS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...