heavy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ASUS DELUXE GOLD? JEST COS TAKIEGO? chce kupoc deluxe a gosc w sklepie mi wyskakuje z deluxe gold - zamawiac to? kosztuje 545 zeta. i czym sie rozni deluxe od gold ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ASUS DELUXE GOLD? JEST COS TAKIEGO? chce kupoc deluxe a gosc w sklepie mi wyskakuje z deluxe gold - zamawiac to? kosztuje 545 zeta. i czym sie rozni deluxe od gold ? A jaki dokładnie Asus? Z tego co wiem, wersja Gold to wersja z dodatkowym software'm: odtwarzacz DVD, chyba jakis soft do obróbki filmów. Dodana płyta CD, sama płyta główna to Deluxe Ja mam Gold, softu ani razu nie użyłem .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Podłączam się do pytania. Sądzę,że fizycznie toto się niczym nie różni. Różnica dotyczy chyba wyposażenia w pudełku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 chodzi mi o ta co jest zlote rady temat czyli jak jest w nazwie deluxe to jest ok tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Wejdźcie na strony Asusa Nie ma trzech wersji płyty głównej: zwykła, deluxe, gold; tylko dwie: zwykła i deluxe. Gold to tylko dodatkowy software. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Wejdźcie na strony Asusa Nie ma trzech wersji płyty głównej: zwykła, deluxe, gold; tylko dwie: zwykła i deluxe. Gold to tylko dodatkowy software. to dlaczego sa 2 tematy sticky: gold i deluxe? to jest mylace troszke bo przy gold jest przy zwyklej chyba tu na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Wejdźcie na strony Asusa Nie ma trzech wersji płyty głównej: zwykła, deluxe, gold; tylko dwie: zwykła i deluxe. Gold to tylko dodatkowy software. to dlaczego sa 2 tematy sticky: gold i deluxe? to jest mylace troszke bo przy gold jest przy zwyklej chyba tu na forum Aaaaa, o to chodzi!!! Bo jeden wątek dotyczy wersji płyty z chipsetem VIA a drugi z chipsetem nForce2. Tak zostały nazwane wątki, a dotyczą zupełni innych płyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a czym sie rozni ST od SPP ? roznie sklepy podaja. czym te czipsety sie roznia - a moze to jest to samo ? i jak poznac ver.2.0 ? a najlepiej gdzie ja kupic ? czy gold to jest ver.2.0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...