Skocz do zawartości
Karuzo

Problem z BitTorrent++

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z BitTorrent++,mianowicie sciagalem kilka rzeczy i zwisil mi sie komp.Przerestartowalem go guzikiem i teraz kiedy odpalam BT++ nie widze poprzednio rozpoczetych sciagan.Mam je w tempie,ale nie moge kontynuowac bo BT++ ich "nie widzi".To samo kiedy zaczynam sciagac nowe rzeczy.Klikam na link i nic sie nie dzieje,pliki nie sa dodawane do listy.Wie ktos co zrobic ?

p.s. Reinstalowalem juz BT++ i nic to nie pomaga,chociaz to odinstalowywanie to jakies mierne,bo i tak sie wszystkie ustawienia zachowaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:roll:

1. zmien "obciagarke" na lepszego moda (np burst! - najnowszy oparty na modzie by Shadow, ponoc sam Shadow jest najlpeszy ale nie chce mi sie sprawdzac)

2. nie sciagaj z linkow tylko przegladarka zrob zapisz jako - do pliku z rozszerzeniem *.torrent i to (plik na dysku) wskazuj jako zrodlo

3. ja nic nie niemowilem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam Neo, ale duzy problem ze sciaganiem plikow z torrenta, transfer do 15 kB/s! Jak FTP to leci ja szalony na max. Co to moze byc? Czy trzeba to jakos specjalnie skonfigurowac? Uzywam Aureusa, moze cos jest lepszego?

Dzieki za wszelkie info!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z BitTorrent++,mianowicie sciagalem kilka rzeczy i zwisil mi sie komp.Przerestartowalem go guzikiem i teraz kiedy odpalam BT++ nie widze poprzednio rozpoczetych sciagan.Mam je w tempie,ale nie moge kontynuowac bo BT++ ich "nie widzi".To samo kiedy zaczynam sciagac nowe rzeczy.Klikam na link i nic sie nie dzieje,pliki nie sa dodawane do listy.Wie ktos co zrobic ?

p.s. Reinstalowalem juz BT++ i nic to nie pomaga,chociaz to odinstalowywanie to jakies mierne,bo i tak sie wszystkie ustawienia zachowaly.

Nowy klient Torrenta pamięta co było ściagane - podobnie jak w EMule. Problem zapewne tkwi w tym, że podczas owego resetu uszkodziły się te pliki tymczasowe (lub np naprawiłeś partycję ScanDiskiem).

Na przyszłość polecam zmienić typ partycji na NTFS - nie będzie już groźny żaden reset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi