radoos Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jakich uzywacie progsów do optymalizacji rejestru , który najleprzy i jesli to możliwe jakiś link do possania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja robię to ręcznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 najlepszy jest chyba regedit 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 najlepszy jest chyba regedit 8) to wtedy ja tego też używam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 NBG Clean Registry z TuCows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Najpierw: MS Regclean Po nim: scanreg /fix Starcza w zupelnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 http://www.jv16.org/ masz linka do RegCleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 He, co racje to racja... Ale psroobujcie jeszcze program Resplendent RegiStrar... Nie pamietam linku... Najlepsze narzedzie do rejestru [w 95-98-Me]... W XP rejestr jest niezwykle ciekawy i nie wiem, czy ten program by w tym systemie dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 postaw na regedit 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 trochę optymalizacje moze przyspieszyć ntregopt.exe /do win2k i xp/ ja używam regcleanera, regedita i ntregopt pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...