Hans Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Matme mam wlasnie z Jagiello, wlasciwie to cwiczenia z nim mam. To jest spox koles. Mechanika wlasnie z POCHANKE. Wydaje sie, ze jest ok tylko za duzo ma mysli na raz i sam sobie przerywa. A od czego Trzaska i reszta?Heh :) w sumie mam podobne spostrzezenia :)) tak tak tez AiR Pw ;-) i jestesmy w tej samej groopie ;-) . Boshh mechanika mnie rozbija czlowiek gubi sie w zeznaniach ale jw. wydaje sie byc rowny .. . Trzaska ?!? ktoz to jest ;-) jesli jest taki/a najgorszy/a Andriu powiedz powiedz :) chce wiedziec czy mam sie martwic :-) Update Trzaska = teoria obwodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Trzaska, do tej pory prowadził wykłady z Elektrotechniki Teoretycznej, ćwiczenia i laborki, podobno teraz wykładów już nie prowadzi (bo podobny był za ostry) Tak dla przykładu podam kilka zadania jakie zadał moim kumplom z laborek z drutów (w matlabie) 1. Koleś za wygląd (długie włosy, masa kolczyków w uszach nosie, powiekach etc.. i z pentagramem na koszulce poszedł do niego po projekt) i dostrał obwód w kształcie pentagramu, każda linnia tego pentagramu była z innego przewodnika, były one w innej temp etc.. trzeba byłom policzyć jakieś dziwne rozkłady napięć przy pewnych warunkach. 2. Symulacja pracy ludzkiego serca wykonana w matlabie na jakimś tam dwójniku !!!!! 3. Rysuje sobie ołówkiem jakąś wymyśloną farmazońską charakterystyke częstotliwościową i każe zaprojektować układ (czwórnik) który ma taką charakterystyke i takie tam rózne co do mr. Pohanke, naprawde chyba najfajniejszy wykładowca, jego ulubiony kawał: "Tramwaj dwójka ma 4 kółka, ile kółek ma tramwaj czwórka" - napewno to usłyszycie. Na późniejszych latach bedą też zajęcia z jego bratem, facet stawia tr óje za fatyge pójścia po wpis :) kogo trzeba sie bac ? prosze: -Andrzej Ruda - Podstawy napędu elektrycznego (3 rok)- normalnie sajgon -Andrzej Michalski - Przetworniki Pomiarowe (3 rok)- to samo -Remigiusz Olesiński - coś ze sterownikami PLC (4 i 5 rok), chyba największy nudziaż na świecie respect 4: -Sławomir Skoneczny - sieci neuronowe, przetwarzanie obrazów, straszny pedant, gdy nie umiesz możesz zaliczyć np. śpiewając mu kolendy po francuzku (dosłownie) lub pożyczyć od niego książkę p chrześcijaństwie -Włodzimierz Dąbrowski - teoria sterowania, bazy danych, sieci - konkretny facet, mój promotor :) ogólnie suuper -Jeszcze jeden profesorek, z lab przetworników, nie pamietam nazwiska, ale jak w protokole napisałeś powiedzmy jakiś wynik =10.00 to cie oblewał ponieważ powinno byż 10.000 bo japończycy tak mają :) kurna rozpisałem sie, wiecej mi sie nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tyszkiewicz B-B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Elektronik i Telekomunikacja (EAiE) na AGH - wyyypaass necik na akademikach nam daja ;] Tylko ze kierunek ciezki (szczegolnie pierwszy rok) Taaa a w ktorej grupie jestes ?? bo tak sie sklada ze ja na tym samym kierunku :D a co do akademika ni wiem bo mieszkam na stale w Kraku i mam neo+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 inzynieria komputerowa i biomedyczna na wydz. elektoniki Politechniki Warszawskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Stomatologia na Akademii Medycznej w Poznaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Ja jestem na Informatyce Stosowanej na wydziale miim na AGH A odszukalem ten temat przypadkowo, bo chcialem zpaytac czy ktos ma jakies wyklady z fizyki... mam z niejakim Kozlowskim, jak ktos by wiedzial cos na jego temat to niech da znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Prawo administracyjne 4 rok na UO :wink: dla małej odmiany między polibudami i wogóle :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Informatyka na Wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych na PW... obawiam się, że wylecę... normalnie sram ogniem już :/ :/ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 The struktor archeologu jeden :P :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_top Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A ja już po :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Informatyka na Wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych na PW... obawiam się, że wylecę... normalnie sram ogniem już :/ :/ :/ pociesze cie ze na najlepszych wydzialach na uczelniach panstwowych nieliczne jednostki odpadaja (wiadomo ze maja jakies tam kampanie :P ale sobie radza), chociaz roznie to bywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Elektronika i telekomunikacja na Wojskowej Akademii Technicznej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 5 rok 8) elektrotechniki (spec. inzynieria systemow komputerowych) na uz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Stomatologia na Akademii Medycznej w Poznaniu :D...heh, to wam fajny nowy budyneczek postawili :o A swoją drogą jakieś zajęcia w chemicum, bo ja się notorycznie tam tłukę....?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Informatyka na P.Cz. .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Tyszkiewicz B-Bjestem po tyszkiewiczu, jak nie bedziesz mial z dr Migorskim to pojdz sie upij z radosci. obecnie inf mgr uzup agh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 The struktor archeologu jeden :P :] Hola, od Archeologii to się proszę odstawić. 2 lata temu skończyłem archeologię na Uniwersytwcie Łódzkim :D To się dopiero nazywa studiowanie. Idę o zakład, że na 80% kierunków technicznych nie trzeba opanowac tyle wiedzy co tam.Jak by wam przyszło zdawać np. "Okres rzymski we wschodniej Europie" u prof. Mączyńskiej, gdzie koniecznością jest choćby umiejętność rozróżnienia po nazwie i datowaniu prawie 400 typów paciorków ( takie jak się na szyi nosi. Przykładowo: paciorek kubłookteandryczny z fazowaną tulejką :D) albo 200 podtypów fibul wg. Almgrena to lepiej od razu iść walnać sobie setę by o tym nie myśleć... BTW - A pracuję jako administrator sieci :lol: Jak widać zawód wyuczony nie jest adekwatny do wykonywanego. I po ch... 5 lat się uczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja się wybrałem na Wyższą szkołę bankową w Chorzowie :) Ktoś jeszcze się tam znalazł ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 structor... ale ja naprawdę zaczynam się bać... czy nie będę tą jednostką;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 PW, EITI, radiokomunikacja i techniki medialne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Public Relations i Reklama :) :) 3 rok :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Gospodarka Przestrzenna na SGGW - zaoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mechanika i Budowa Maszyn na Politechnice Wrocławskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ja jestem na automatyce i robotyce<imir> na agh w krakowie.juz wiem ze bedzie ciekzo:/ hyhy mam w swojej grupie kolesia z IMIR (Ileż Można Inżyniera Robić) ;) moja grupa to Informatyka stosowana w inzynierii srodowiska na PK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Inżynieria środowiska AR Wrocław i lekko nie jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ekonomia UG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...