SuperGonzo Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Kumpel ostatnio kupil sobie kompa Athlon XP 2600+ BOX Asus A7V8X-X Dysk Segate baracuda 120 GB Jakis radeon 9200 128 mega 512 ddr 400 zasilacz nie mam pojecia jaki jest ... no i tak komp restartuje sie pratycznie sam z siebie ;) po odpaleniu jakiejs aplikacji 3d -restart ogladanie filmow -restart jak gra w championship menager 4 i ktos zagada na gg restart wogole shiza patrzylem temperature proca 57 C - za duzo wg mnie ? czy wysiada wentylacja czy to moze byc wina zasilacza ? mowilem mu zeby na poczatek wymienil wiatraka ... ale czy to cos da napiecia wydawaly sie w normie ale juz ich nie pamietam co moze byc przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 no to moze podaj te napiecia bo narazie wiem z tego tyle co ty - czyli nic ... BTW pogratuluj kumplowi procka i glownie karty graficznej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...