Kwiecień Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A duża róznica w jakosci dzwieku jest miedzt Tonsilami a Tannoy? 1339775[/snapback] Przepaść :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Sukałem głosniki TannoyM1/M2 po sklepach i nigdzie nie moge znalesc. A może są jeszcze jakies głosniki warte uwagi w tej cenie? Zastanawiam się jeszcze nad zestawem Genius SW 5.1 Home Theater. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 powiedz ile masz kasy na sprzet... to znajdzie sie cos do techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ogólenie to na raty bym kupował. Po kolei po jednej rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) kolumny i wzmacniacz na raty bys kupowal ?? jaka kwota na kolumny maksymalna ?? jaka powierzchnie ma twoj pokoj?? podlogowki czy monitory ?? Edytowane 20 Marca 2005 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Znaczy sie teraz jedną kolumne za gotówke pózniej drugą a na koncu wzmacniacz. Powiedzmy, że za jedną kolumne moge dać max 350-400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 to moze poczekaj i kup dwie kolumny na raz, bo pojedynczo to tonsile tylko sie chyba da kupywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Cieżko bedzie mi nazbierac całą kwote. łatwiej by było pojedyńczo kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ja cie troche nie rozumiem to jak kupisz jedna pozniej druga... to zamiast kupowac pojedynczo kase za pierwsza trzymasz i jak bedziesz mial na druga to kupisz dwie; kode, missiony, tannoye, eltaxy, paradigmy, jble - wszystko sie parami kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ok. to jak bede miał całą kase to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ;) mysle wlasnie ze to najrozsadniejsze wyjscie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No OK. To mi jeszcze jakiś odtwarzacz CD doradźcie. 1335034[/snapback] A moze takiego NADa Pod warunkiem, ze nie jest zajechany, a egzemplarz to nie najnowszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Może to i troche nietypowa prośba ( ze względu na cene ) ale prosiłbym żebyście doradzili mi jakie kolumienki kupić tak w okolicach 300zł wiem, że suma smieszna no ale cóż - nie każdy chce wydawać kupe kasy na audio. Moje Altony 70W z głośnikami basowymi 888 i z jakimiś pierdziawkami zamiast średnich i wysokich przestają mi sie podobać. Mam wzamcniacz JVC AX R432 jakieś tam dynamic super A. Proszę nie śmiejcie się, lecz doradźcie. Pozdrawiam UPDATE: chodzi mi o nówki - najlepiej Edytowane 21 Marca 2005 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nowki za 300pln para ? no way ...jaki pokoj i czego sluchasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pokoik to jakies 14m2 słucham wszystkiego - od rocka po techno (zależy od nastroju i od tego z kim słucham) Zależy mi na czystym w miare basie :lol: no cóż :) Heh wiem, że za 300zł wiele nie da, ale naprawde wolałbym nówki bo wiem co to kupic uzywane kolumny. Pozdrawiam PS może coś z AudioMega? czy siakeś inne cudactwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 audiomega, brx, tawo - stanowcze NIE ! uzywane za 300pln hmmmmm cosik sie trafi jak bede mial chwile to przejze allegro. ale za 300pln i nowki to nawet nie ma co szukac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nowki... to chyba tylko http://www.polpak.com.pl/koda_show_prod.php?show=av737t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 hmm ale to juz 4 stowki ... a za to mozna wyrwac m1 ktore ownz ... tylko mam obawe odnosnie basu na m1 i 14m2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) tannoy m1 i bas w 14m2 - spokojnie pojdzie... kolumienki na 10-15cm od sciany zamiast 30-40cm i bedzie baskik jak trzeba... kiedys patrzylem to w 27m2 odsawone na 10cm nawet jako tako dawaly sobie rade... oczywiscie biorac pod uwage stosunek ich wymiarow i kubature pomieszczenia ;) Grzechu najlepiej to gdzies z poziomu 500zl startowac wtedy juz ma sie jako taki wybor.. wlasnie za tyle na allegro widze Missiony 701, a to naprawde przyzwoite kolumny... lepiej moze nie spiesz sie z zakupem i poczekaj az bedziesz mial wiecej gotowki na zakup czegos w miare rozsadnego Edytowane 21 Marca 2005 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Tylko, że ja nie chce wydawać 500zł na kolumny. Skoro takie altony mi jakos starczały to myślę, że znajdzie się coś lepszego w okolichach 300zł. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Skoro takie altony mi jakos starczały to myślę, że znajdzie się coś lepszego w okolichach 300zł. 1341571[/snapback] a tego to akurat ja niebylbym taki pewien.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A ja tak, bo jak wcześniej wspomniałem mam jakieś badziewne głośniki wsadzone, aha i niedziałające potencjometry - nie gra może to tragicznie, ale szukam czegoś lepszego poprostu. Nie znam się na tym - widze jakieś Caty, clatronicki i inne- wszystko ładnie wygląda, tabelki pewnie wyssane z palca, dlatego pytam Was - ludzi którzy mają o tym pojęcie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jeśli masz kupować nówki za 300zł to lepiej nic nie kupuj bo to tylko strata pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 jezeli koniecznie to maja byc nowki (nie kapuje po co) to jedynie propozycja kamienia sie broni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Oj nie koniecznie, ale gdyby się cos trafiło to byłoby miło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 co do kolumn za 300zl to ja zielonego pojecia nie mam jakie co i gdzie, z tego co slyszalem CATy i audiomega to graja one fatalnie.. az szkoda uszu (normalnie powinno na nich pisac ze lekarze ostrzegaja ze uzywanie tego grozi nieodwracalnymi uszkodzeniami sluchu)... altusy na orginalnych tonsilowkich glosnikach graja DUZO lepiej od tego ^%#@# ja mam inne wyjscie - wsadzic do twoich altusow orginalne glosniki tonsila i wrzucic jakas normalna zwrotnice i bedziesz mial to czego wlasnie chcesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45904299 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45340916 te jble wygladaja ciekawie... wysokotonowka podobna jak w lx2002/2003 - czyli swietna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A co sądzicie o tych kolumnach PIONEER CS 3030 Czy te JBL zdecydowanie lepsze? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jbl zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45448001 Łot du ju fink abołt dis ? Mam do stalowej 100km w obie strony więc z przyjemnością się przejadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...