Skocz do zawartości
TwiN

Kolumny, wzmacniacze, CD - wszystko o audio

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: Kwiecień

ile metrow^2 ma twoj pokoj ??

:arrow:  PakerWolus

tak szukaj takiego ukladu podobnego jak na zdjeciu

9m2 :) I dlatego chcę się przesiąść na słuchawki. Ale wcześniej słuchałem w 17m2.

A co sądzicie o tych słuchawkach:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23603945

I o tym wzmacniaczu: :roll:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23688963

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolumny super, a jakoi że tonsil jest własnością którejś z renomowanych firm (chyba pioneer ale nie jestem pewien) to jakość głośników jest świetna

Hehe - Tonsil własnościa Pioneera :). Oj szefowie we Wrześni naprawdę by się ucieszyli. Ale chyba tylko z budżetu firmy a nie zaplecza technicznego - bo w kwestii kolumn firma Pioneer na pewno nie wzniosla sie na wyżyny.

pitt wlacicielem firmy jest pioneer;) nie wiedzieales tego? a swoja droga tonsil szykuje sie do ataku budujac podabna referencyjny model za 15tys zl ze swoim nowym glosnikiem srednio-wysoko tonowym wyk z bio-celulozy podobno hicior ten glosnik bedzie :twisted:

[/code]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

srednio-wysoko tonowy ma przenosic od 10Hz ?? :lol:

pozatym tonsil pare dni oglosil upadlosc i zajal sie juz tym syndyk upadlosciowy czyli cos ciemno losy tonsilu widze :?

nie ta nowa kolumna referencyjna ma przenosic takie pasmo podobno? ma kosztowac okolo 15tys za sztuke czy jakos tak :wink: a co do wniosku upadlosci to ponad pol roku temu ja oglosili :wink: ale teraz wszystko wraca do normy splacaja dlugi itd :) a gdyby upadli to by nowa firma powstala a dlugow by nie bylo :wink: takie jest prawo ze 1 w mozna glosic bankructwo i tym samym nie placic za dlugi :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamien: jest sens ladowac do mnie w przyszlosci tego OPA2604?

nie mowie, ze teraz, ale kiedys jak ten zacznie byc niewystarczajacy ;)

a chce tylko wiedziec czy nie bedzie on za dobry do wzmaka i czy zostanie on u mnie wykorzystany ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FiDO

Nad czym ty sie zastanawiasz?

OPA2604 dostaniesz calkowicie za darmo tu

http://focus.ti.com/docs/prod/folders/prin...nt/opa2604.html

zarejstruj sie i zamawiaj 5 sztuk (i jeszcze PCM2702 to sobie zrobisz taka dzwiekowke jak kamien ma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamien: takiej wlasnie odpowiedzi oczekiwalem :)

FiDO

Nad czym ty sie zastanawiasz?

OPA2604 dostaniesz calkowicie za darmo tu

http://focus.ti.com/docs/prod/folders/prin...nt/opa2604.html

zarejstruj sie i zamawiaj 5 sztuk (i jeszcze PCM2702 to sobie zrobisz taka dzwiekowke jak kamien ma)

Hmm... to TI jest instytucja charytatywna? przeciez ten scalak u nas kosztuje ponad 20zl :>

Pozatym co mam podac w polach Company i Title, nie prowadze przeciez firmy :)

A co do PCM2702 to chyba jeszcze troche za wczesnie na takie uklady... po jego wygladzie oceniam, ze jeszcze musze troche pobawic sie lutownica w piaskownicy, zanim sie za to zabiore :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Value-Added Tax (VAT) may be assessed in the destination country and must be paid on delivery. This will vary by country and be based on the Fair Market Value declared for this shipment. If the recipient is not willing to accept this charge, then this order should not be placed.

Rozumiem, ze to sie Polski nie tyczy ?

PS. ile szla paczka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi