KapitanGąska Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 To ja pozwole sobie odpowiedzieć na pytanie o megaworksy. To tak jakbyś porównywał rower do MonsterTrucka :) czy jest sens sam zdecyduj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Witam to znowu ja. Niestety to kino domowe tak mnie meczy ze nie moge o tym przestac myslec i sie chyba na te standy nie zdecyduje :( . mam takie pytanie : czy ten ampli http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25082265 i te glosniki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25329132 beda ze soba wspograc ?? czy ktos moze mial z nimi stycznosc i wie jak sie sprawuja ?? oczywiscie reszta bym dokopil potem a narazie te dwie kolumienki , ale czy warto ?? :wink: bede wdzieczny za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 KBR-X + sony ? ja tego nie widze, wcale a wcale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Odpusc sobie kino domowe - za taka kase to tylko bajer, a nie kino. Zainwestuj w porzadne stereo tak jak Ci koledzy radza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Witam to znowu ja. Niestety to kino domowe tak mnie meczy ze nie moge o tym przestac myslec i sie chyba na te standy nie zdecyduje :( . mam takie pytanie : czy ten ampli http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25082265 i te glosniki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25329132 beda ze soba wspograc ?? czy ktos moze mial z nimi stycznosc i wie jak sie sprawuja ?? oczywiscie reszta bym dokopil potem a narazie te dwie kolumienki , ale czy warto ?? :wink: bede wdzieczny za odpowiedzi pozdrawiam feee kijkiem nie tykac... kup porzadne stereo bedziesz zadowolony, pozatym kino domowe chwyt marketingowy bo bardzo niewiele jest filmow ktore pokazuja jego mozliwosci, wiekszosc filmow brzmi lepiej na dobrym stereo jak na kiepskim kinie, o muzyce nie wspominajac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kurde mnie naprawde zalezy na tym kinie :roll: ja glownie filmy ogladam ( moje ulubione zajecie :twisted: ) i strasznie sie na takie kino napalilem i watpie ze popuszcze :? a propo tego zestawu co podalem wydawalo mi sie ze to bedzie dobre polaczenie no ale jak uwazacie inaczej to moze rzeczywiscie zle to pokombinowalem :cry: no ale jak mowilem bardziej wolalbym kino i jakbyscie doradzili cos na poczatek :arrow: bo mnie chodzi o to ze narazie kupil bym tylko amplituner i przednie kolumny a reszte to jak kase dozbieram. no ale tak przegladam to wszystko i w sumie nie wiadomo od czego zaczac :oops: zasoby jak przedtem max do 2000 sorka ze tak walkuje ten moj temat ale ja zawsze jestem niezdecydowany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 sluchaj - pytasz o porady, potem je odrzucasz, myslisz ze ktos ma jeszcze motywacje Ci pomagac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kurde mnie naprawde zalezy na tym kinie :roll: ja glownie filmy ogladam ( moje ulubione zajecie :twisted: ) i strasznie sie na takie kino napalilem i watpie ze popuszcze :? a propo tego zestawu co podalem wydawalo mi sie ze to bedzie dobre polaczenie no ale jak uwazacie inaczej to moze rzeczywiscie zle to pokombinowalem :cry: no ale jak mowilem bardziej wolalbym kino i jakbyscie doradzili cos na poczatek :arrow: bo mnie chodzi o to ze narazie kupil bym tylko amplituner i przednie kolumny a reszte to jak kase dozbieram. no ale tak przegladam to wszystko i w sumie nie wiadomo od czego zaczac :oops: zasoby jak przedtem max do 2000 sorka ze tak walkuje ten moj temat ale ja zawsze jestem niezdecydowany :P jaki masz pokuj duzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 sluchaj - pytasz o porady, potem je odrzucasz, myslisz ze ktos ma jeszcze motywacje Ci pomagac ? ehhh wiem i przepraszam za takie znecanie sie ( no a poza tym to staram sie podtrzymywac topic :P ) a nie wiem czemu taki zmeczony jestes tym pomaganiem :arrow: nie lubisz spełniać dobrych uczynków :?: :P pokoj mam 24m2 dosyc sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 przepraszam, zabrzmialo niemilo. Chodzi mi o to ze staramy sie Cie przekonac do stereo (za ta cene juz pozadnego), juz wydaje sie ze sie udalo a tu klapa, dalej 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 amplituner YAMAHA RX V 340 RDS do tego na front kolumny KODA AV702F, pozniej dokupisz ze tej samej serii tyl i central i suba KODA SW1000 mysle ze za ta cene jest to rozwiazanie optymalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Dobra panowie mam zamiar kupic sobie sluchawki do 200zl moga byc dosc duze ( takie zeby zakrywaly cale uszy) ale wazne zeby jako tako nadawaly sie do odtwarzaczy przenosnych. Znalazlem takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=25640434 ale podobno slabo nadaja sie do przenosnych no i co jak co sa dosc wielkie:) chodzic w cyzms takim po ulicy troche glupio jeszcze sa sennheiser px100 no noby fajna super parametry dobre do przenosnych ale male... nie lubie takich ni to duze ni to male i jakos nie wygodnie mi sie nosilo co poradzicie? edit: jescze zstanawiam sie nad hd 437(http://allegro.pl/show_item.php?item=25648622) i http://allegro.pl/show_item.php?item=25412976 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Dobra panowie mam zamiar kupic sobie sluchawki do 200zl moga byc dosc duze ( takie zeby zakrywaly cale uszy) ale wazne zeby jako tako nadawaly sie do odtwarzaczy przenosnych. Znalazlem takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=25640434 ale podobno slabo nadaja sie do przenosnych no i co jak co sa dosc wielkie:) chodzic w cyzms takim po ulicy troche glupio jeszcze sa sennheiser px100 no noby fajna super parametry dobre do przenosnych ale male... nie lubie takich ni to duze ni to male i jakos nie wygodnie mi sie nosilo co poradzicie? mozesz brac ja mam k44 podobne brzmieniowo do tych roznic tkwi w tym ze te maja dluzszy kabel :wink: p.s. za ta cene nie ma lepszych niz akg :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a jak z urzadzeniami przenosnymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a jak z urzadzeniami przenosnymi?a to juz rzecz gustu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hmm no nie tyle gustu co tego czy urzadzonko zdola je rozbujac i nie siadzie mi po 20min bateria. Co innego ze sie smiesznie wyglada wedrujac po miescie z takimi sluchawkami;;] Jeszcze mysle nad Koss portapro ale wyglad troche ciach!owy:P i ciekaw jestem czy sa wygodne;] dlatego wole sluchawki duze bo prawie zawsze sa wygodne i nie spadaja;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hmm no nie tyle gustu co tego czy urzadzonko zdola je rozbujac i nie siadzie mi po 20min bateria. Co innego ze sie smiesznie wyglada wedrujac po miescie z takimi sluchawkami;;] bez problemu do oddtwarzaczy beda sie nadawac impedancja to 32 ohmy :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hmm no nie tyle gustu co tego czy urzadzonko zdola je rozbujac i nie siadzie mi po 20min bateria. Co innego ze sie smiesznie wyglada wedrujac po miescie z takimi sluchawkami;;] Zawsze mozna kupic cos z serii MX Sennheisera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hmm no nie tyle gustu co tego czy urzadzonko zdola je rozbujac i nie siadzie mi po 20min bateria. Co innego ze sie smiesznie wyglada wedrujac po miescie z takimi sluchawkami;;] Zawsze mozna kupic cos z serii MX Sennheisera A czytales moj pierwszy post ?:P Chyba ze kupic sobie te AGK i takie mx douszne pozniej do odtwarzacza. hmm zobaczymy bo i tak chce miec jakies duze do sluchania do domu:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witka. Muszę kupić jakiś w miarę tani i dobry wzmacniacz. Co sądzicie o Harman/Kardon PM-650 Vxi?? Wart wydania powiedzmy 300-350 zł? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 szukaj denona PMA-250 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 szukaj denona PMA-250 ^_^szukaj denona PMA-250 ^_^No ok, ale co możesz powiedzieć o tym Harmanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 szukaj denona PMA-250 ^_^szukaj denona PMA-250 ^_^No ok, ale co możesz powiedzieć o tym Harmanie? Kupuj :) wzmacniacz klasyka; za takie pieniążki na pewno warto. tylko musisz pamiętać że będzie już dość stary i mogą sie pojawić problemy z potencjometrami.(mogą trzeszczeć). Ale moim zdaniem sie opłaca. Brzmieniem na pewno przebije większość nowych, budżetowych wzmaków prosto ze sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 No i uciekł mi ten Harman sprzed nosa, nie z mojej winy :[ Trudno. Ale wygląda na to, że budżet mi się trochę powiększy. Gdyby ktoś był tak dobry i przeglądnął ofertę na allegro, wybrał coś godnego uwagi do 450 zł. to byłbym niezmiernie wdzięczny. :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 moxe jakiegos luxmana?;] A jakie brzmienie preferujesz? ostanio sluchalem http://allegro.pl/show_item.php?item=25491206 bo chcialem miec wreszcie jakies porownanie do mojego pma-250 powiedzmy ze to podobna klasa chociaz jak dla mnie ten luxman gral jakos tak za przyjemnie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ten luxman stoi na wolumenie za 400PLN a i za 350 pojdzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=25572985 mam tutaj naprawde lasy kasek... Rotel RA-921 cena wyjatkowo zachecajaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 o fajne:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=25572985 mam tutaj naprawde lasy kasek... Rotel RA-921 cena wyjatkowo zachecajaca Sprzęt niewątpliwie dobry, ale nie na moją kieszeń :/ Brzmienie: rock, punk-rock, ale także lubię posłuchać czegoś spokojniejszego. PMA-250 nie znalazłęm. Ale jest coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25608427 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Co to Optical Class A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...