mikaelus Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 P_i_t_t - no tak, wiadomo kasa :/ Dzięki za rady, na razie nie będę się w to pakował, poczkam aż lepiej z kasą będzie :) A słuch mam dobry i bardzo mi przeszkadzają wszelkie "uchybienia" :? Dlatego nie będę się spieszył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Aha, a w jakiej cenie potrzebowałbym wzmacniacza do tych Maestro? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 niedawno zakupilem taki oto zestawik: Technics SL-P370 (cd) Radmor 5412 (amplituner) Radmor 5471 (korektor) Radmor 5422 (tuner am) Radmor 5430 (deck) Altus'y 140 Wszystko stan idealny. Za calosc zaplacilem 300zl. Nie jestem audiofilem, ale w porownaniu do poprzedniej mini-wiezy Panasonic SC-AK45 gra o niebo lepiej. Ile moze byc warty taki zestawik ? Bo chcialbym wiedziec jak wyszedlem z tym interesem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 lool;) na allegro chyba nawet samych altusow nie kupisz za 300zl;) ale to tez zalezy w jakim sa stanie czy wymienine byly membrany/glosniki itp ... ale i tak interes przedni;) tymbardziej ze do techno to jako tako sie nadaja altusy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 radmor to dobra firma sam mam juz kolekconerskiego radmora 5102 ale w wykonczeniu z drewna w pelni sprawnego z przestojonym radiem i sobie go chwale :) do niego mam jeszcze gramofon i magnetofon szpulowy a wszystko to pelni jeden komplet (wykonczenie drewniane-jakas specjalna wersja) i jest w 100% sprawne - ciekawe ile takie cos bedzie warte za kilka lat :? niestety nie wiem dokladnie jakie glosniki sa ale takze caly komplet gra lepiej niz moja mini wieza sony wiec sie nie masz co dziwic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mam pytanko odnośnie moich głośników czy warto bawić się i dokupić do nich jakieś 2.1 konfig taki jak w podpise byłbym wdzięczny gdyby ktoś coś na to odpowiedział thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Na po co ci do altusów jeszcze coś ?? Niewystarczająco dużo hałasu robią ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A ja nieugięty powracam ;) Trochę poczytałem i zainteresowałem się Tannoyami M1 jako głośnikami do kompa. Niestety ciężko je dostać dlatego mam pytanie ile takowe powinny kosztować z drugiej ręki? ;) Widziałem oferty w okolicach 400-500zł za parę - więc chyba zupełnie nieźle, ale chcę się jeszcze upewnić. No i czy ktoś tu miał z nimi styczność i jak wyglądałoby na nich słuchanie jazzu, starego rocka czy klasyki? :) I jaki do tego wzmacniacz ? (i za ile :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 to zdecydowanie za duzo. Ja za 550PLN kupilem M2. W jazzie spisuja sie IMO rewelacyjnie. Jezeli to ma byc tani zestaw to szukaj Denona PMA-250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 to zdecydowanie za duzo. Ja za 550PLN kupilem M2. W jazzie spisuja sie IMO rewelacyjnie. Jezeli to ma byc tani zestaw to szukaj Denona PMA-250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 oj 400-450 warto dac za M1 za taka cene to nic lepszego nie znajdziesz, do tego deneon pma-250 i za 600-650 masz naprawde przyzwoicie grajacy zestawik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No tak, tylko tego denona nigdzie nie ma :/ A czym można by go jeszcze zastąpić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam! To że niemam zielonego pojecia o domowym sprzecie audio to zwracam sie do was(tych ktorzy maja pojecie:)) z taką prośba: Chciałbym zakupić jakis sprzet za ok 3000zł! pokój mam wielkości ok 35m2.słucham techno i rapu z góry dzieki za pomoc! P.S. mam prośbe zebyście podawali linki poniewaz niewiem gdzie kupic! I bede kupwał wszystko nowe raczej bo sie nieznam i niechce sie wpieprzyc w jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Pozdro!!! Nikt niepomoże? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A co mi powiecie o tym wzmacniaczu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31044812 Bo tego Denona to chyba nie znajdę :/ Edit: A to? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30950244 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30985657 Edit2: Czy ktoś mi może wyjaśnić co to za kolumny ??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30834673 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30892163 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31114124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ehh..... nikt ?????? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Jak dla mnie to lipa :) zaraz postaram cos znalesc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ooo, BIG thx za jakieś porady :) Głównie chodzi mi o niezbyt drogi wzmacniacz, bo kolumny to chyba tylko M1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Aha czyli juz wybrales dobre kolumny to git:) ogolnie to w takiej klasie cenowej (200zl) sa imo male roznice w jakosci poza wybijajacym sie pma-250 i pewnie jeszce moze kilku modelach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A jakieś typy poza tym Denonem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a moze by tak narazie stara unitre?:) ktos mial tannoye i unitre 9100 i mowil ze nawet fajnie gralo:) a jak bys uzbieral wiecej $ to bys sobie kupil cos lepszego ... http://allegro.pl/show_item.php?item=31047641 pewnie kupisz ponizej 100 albo cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=31212872 hmm ciezko cos wybrac za tyle kasy nawet do 300 update tu za 400 ( trochedrogo) http://allegro.pl/show_item.php?item=31097385 ale tu juz cos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=31215157 bierz i nie pytaj dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Nie bierz tego Marantza, tandeta do kwadratu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=31215157 bierz i nie pytaj dlaczego ;) jestes przekonany ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ojojoj, jakaś rozbieżność zdań widzę, dla ułatwienia powiem, że absolutny maks dla mnie to 200zł niestety :( :P Widzicie tam coś takiego na Allegro? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 200zl to procz pma250 co nie gupisz to i tak kupa bedzie, takze cokolwiek aby ladnie wygladalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 witam jakiej mocy wzmacniacza potrzebuje do kolumn 100 w 8 OHM mocy znamionowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No to teraz zapisałem się po tą dźwiękówkę na USB także chyba wezmę jakiś tani wzmacniacz z moich okolic cobym mógł go przesłuchać, bo na nic więcej stać mnie nie będzie :/ Teraz muszę tylko upolować M1 albo M2 za jakąś przyzwoitą cenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam. Jak myslicie czy kupie w sklepie wzmacniacz do 300PLN do 2 glosnikow 80W 8 OHMS, bo kurde myslalem ze wzmacniacz w moim radyjku UNITRA Amator 2c (wiem LOL) sobie poradzi, a tu ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combain Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 "]Witam. Jak myslicie czy kupie w sklepie wzmacniacz do 300PLN do 2 glosnikow 80W 8 OHMS, bo kurde myslalem ze wzmacniacz w moim radyjku UNITRA Amator 2c (wiem LOL) sobie poradzi, a tu ... .smieszny jestes..za ta cene to bułki mozesz kupic a nie wzmacniacz. Za 5 stow powinno sie cos na gieldzie znalezc, ja jestem zwolennikiem lampowek i tranzystorowych, wszelkie chipy elektorniczne im nie dorownuja. Jak troche doplacisz moze uda ci sie znalez wzmacniacz Thomson np. PA 3511 T. Model ma z 20 lat ale gra pieknie jak na swoja klase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Czemu z 300 zł na Allegro można powalczyć o Radmora nie mówiąc o AT9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...