Paweł Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Mianowicie : kupiłem se Sillent Boosta i juz ściągam stary cooler ( podniecony) [nigdy wcześniej tego nie robiłem ale według instrukcji to było spox ] az do czasu gdy ...... wszystkie zaczepy juz odczepiłem ale cooler nadal sie trzyma ... ciągne ( oczywiście lekko rzeby czegoś nie zwalic ) ale nadal sie trzyma :evil: :evil: . Czy to mozliwe ze gostek <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> to robił uzył KLEJU ???? :cry: A jeśli uzył , to co trzeba zrobić zeby go usunąć ??? A moze poprost jest za duzo pasty i sie przykleił ????? :( :( :( moze musze mocniej ciągnąć ??? PROSZE POMUZCIE MI COŚ MUSZE ZROBIĆ !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Sciagaj - musi puscic 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Sciagaj - musi puscic 8O Uwazasz ze mam ciągnąć na siłe :?: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Dokładnie cooler się przyssał i tyle normalne - sprój nim troche na bki poruszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Po obracaj , obkrec wokolo jego osi , powinien pojsc . Koles pewnie wysmarowal claego procka pasta i sie skleil ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Po obracaj , obkrec wokolo jego osi , powinien pojsc . Koles pewnie wysmarowal claego procka pasta i sie skleil ;]dokłądnie, pewnie zawaliłcałą tupe pasty titanowskiej że aż tak przylega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mówicie poobkręcaj ale przeciesz tylko ta jedna zapinka jest odczepiona ( ta wazniejsza co sie śrubokrętem robi) a ta druga ciągle jest do socketu , przeciesz wiadomo ze jak sie sie śrubokrętem tą pierwszą to potem powinno sie podnieść cooler i dopiero wtedy druga, nie ? A tak na marginesie to jak sie usuwa paste z procka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Rób jak mówią koledzy. A pastę ściągaj systemem łopatka, wacik - spiryt, ewentualnie jak robią niektórzy szczoteczka - woda i suszonko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 najlepiej włączyćkompa bez włączania wiatraka żeby się nagrzał do 60*C - pasta zmięknie i łatwiej będzie odczepić. a ja pastę ściągałem ręcznikiem papierowym lub sraj-taśmą a do czysta bardzo ładnie schodziło gumką do ścierania :D procesor będzie idealnie czysty (początkowo się ślizga po paścia ale jak już kawałek się wytrze do czysta to samo schodzi :D ). ci "fachowcy" w sklepach sąpo prostu genialni. jakoddawałem procka do serwisu na testy do oddałem czysty a wrócił cały wyciapany srebrną pastą. w sumie mogłem chcieć nowy procek bo AMD nie zaleca stosowania past ze srebrem :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja to samo miałem!! Procek się poprostu zaparzył!! Jak ściągłem radiator to miał on podspodem jakąś warstwe grafitową i ona była przyczyną zaparzenia, noi kolesie ze sklepu pasty to mi tyle naje...li że ledwo ją dostrzegłem!!! ..pozdro..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 NO wkońcu mi sie udało :D Ale coś powiem ten silent boost wcale nie JEST CICHY :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...