Milo Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Warto zainstalować poprawia dużo moze ktoś juz przetestował?? Śćiągnąc można z tąd ftp://download.hirekmedia.hu/xpsp2-1224.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 niestety u mnie nie zainstaluje tego bo pluje sie jezyka :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Po pierwsze mosisz miec poslkiego SP2 zeby dzialal na polskim windowsie. Po 2 musisz miec oglinalmego WinXP zeby zainstalowac SP2. Obie te rzeczy pewnie mozna jakos ominac.... ale po co skoro teraz windows dobrze dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 sp mozna zainstalowac na nielegalu, trzeba jedynie zmienic klucz windy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 sp mozna zainstalowac na nielegalu, trzeba jedynie zmienic klucz windy...albo mieć wygenerowanego przez siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Z sp1 zeczywiscie tak bylo. Klucz zmienilem ( z slynnego fckgw...) i SP1 dzialal. Ale sylyszalem ze sp2 jest juz bardziej zabezpieczony, dlatego sobie glowy nim nie zawracalem. Oczywiscie ne jestem pewny czy tak rzeczywiscie jest bo nie probowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Niesądze zeby był lepiej zabezpieczony bo nie ma takiej mozliwości. Mogli wprowadzić co najwyżej większą listę pirackich seriali żeby częsć piratów nie mogła z niego korzystać i na 100% tak zrobili. Sam już mam 3 serial w systemie. Pierwszy FCK... nie pozwalał na instalacje SP1, drugi pozwalał na instalacje SP1, a tu jakieś 2 miesiące temu windows update wywaliło mi komunikat że mam pirata. Jak narazie na 3 działa wszystko. Nie warto instalować beta SP2, lepiej poczekać do przyszłego roku na oficjalną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ja nie mam sp1 bo komp zwolnil po instalce, ale obecnie moge sciagac pomniejsze latki z windows update. nie sadze, ze bede instalowal sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Zainstaluje jak tylko wyjdzie SP2 PL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 też zainstaluje bo po sp1 komp lepiej chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...