HotSouce Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam , interesuje mnie czego temepartura jest podawana w programoie monitorujacym "Winbond" po tajemnicza nazwa system1 ?I jakie wy macie temperaury tego?Z góry dziekuje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Temp system1 jest odczytywana z czujnika w okolicach RAM-u Osobiscie mam teraz 28* po dlugotrwalej grze (wiec nie jest tak zle). Normalnie jest 24*-25* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Temp system1 jest odczytywana z czujnika w okolicach RAM-u Osobiscie mam teraz 28* po dlugotrwalej grze (wiec nie jest tak zle). Normalnie jest 24*-25* u mnie zaraz po starcie jest ok 14st, przy ok 20st. w pokoju, wiec czujnik ten ewidentnie zaniza temp. nie wiem jak jest w innych egzemplarazh - moze poprostu mam dupny :( Narazie nie mialem czas sprawdazc, jak sie skaluje to zanizanie temp. W tym samy czasie pod procem mam 20st (tez pewnie lekko zanizone, ale szybko rosnie do ok 40-50st) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...