Skocz do zawartości
muroll

Ma ktos takie katody??

Rekomendowane odpowiedzi

Katodki sa naprawde dobre, Niebieskie ladny jasny, zielony rowniez, Fiolet niczego sobie, ale czerwien nie jest krwisto czerowna ale brdzie podchodzi po różowy :( POzatym jak za ta cene sa naprawde dobre, nie grzeja sie i duzo osob z forum je ma u siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

zainteresowaly mnie te katody na www.chieftec.pl.

Czy ktos je ma ??

Cena jest naprawde niska 66 zl za komplet 2 sztuk!!!!

Zastanawiam sie czy to nie jest jakas tandeta??

sama katoda to za malo. potrzebny ci jeszcze bedzie inwerter. a wiec cena zestawu tak naprawde wyniesie 72zl (dwie katody + inwerter z dwoma wyjsciami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

zainteresowaly mnie te katody na www.chieftec.pl.

Czy ktos je ma ??

Cena jest naprawde niska 66 zl za komplet 2 sztuk!!!!

Zastanawiam sie czy to nie jest jakas tandeta??

sama katoda to za malo. potrzebny ci jeszcze bedzie inwerter. a wiec cena zestawu tak naprawde wyniesie 72zl (dwie katody + inwerter z dwoma wyjsciami).

Wybacz nie rozumiem, o czym ty piszesz ??

Przeciez w tych katodach jest inwerter, gdzie ty kupisz inwerter za 6 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

w cenniku sklepu sa dwie pozycje:

1. dwie katody (same) za 66 pln

2. dwie katody + inwerter za 72 pln

nie ma pozycji ze inwerter jest za 6 pln - tak tylko wychodzi przy zakupie poz.2.

arthx

Wydaje mi sie ze to oba te zestawy sa z inwerterem tyle ze te UV sa drozsze. Tam na dole tej strony jest link do innej z katodami i iroznymi swiecacymi zabawkami i tam jest napisane ze sa z inwerterem.

Zreszta napisze maila do chieftec.pl i wszystko sie wyjasni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja kupiłem katody chieftec'a w Actionie. Za 2 z inwerterem zapłaciłem 64pln. Ale co najśmieszniejsze jak je otrzymałem to okazało sie ze są to sunbeam'y (29000cd/m^2 a nie jak podają w cenniku 18000cd/m^2). W cenniku actiona nie ma zadnych artytkułów sunbeam'a zatem z tego wynika ze chieftec sprzedaje je pod swoją nazwą (i to tylko w cenniku bo opakowanie jest od sunbeam'a). Wydaje mi sie to najbardziej prawdopodobne jako ze oficjalnym inporterem chieftec'a na polske jest wlasnie action a jak juz powiedziałem nie sprzedają niczego od sunbeam'a. BTW: świecą totalnie zajebiscie - POLECAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze

Nie kazdy moze je kupic w hurcie - Action

Poza tym pomysl jesli Action bylby dystrybutorem Sunbeam to sprzedawalby je za 64 zl w HURCIE??, skoro mozna je kupic w detalu 66 zl.

Po drugie:

Odkrycia nie zrobiles Chieftec to zawsze byl OEM Sunbeam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Po pierwsze

Nie kazdy moze je kupic w hurcie - Action

Poza tym pomysl jesli Action bylby dystrybutorem Sunbeam  to sprzedawalby je za 64 zl w HURCIE??, skoro mozna je kupic w detalu 66 zl.

Po drugie:

Odkrycia nie zrobiles Chieftec to zawsze byl OEM Sunbeam.

Dla twojej informacji w actionie nie musisz kupowac w hurcie (mozesz tam przyjsc i kupic myszke za 10pln - i tez ci sprzedadzą). Po drugie to nie wiem gdzie ty sie tego dopatrzyłes ze twierdze ze zrobiłem odkrycie - pisze tylko ze sie troche zdziwiłem jak je zobaczyłem. A tak przy okazji to action wlasnie ma takie różnice cen w porównaniu ze sklepami np na chwile obecną soltek na sl-75frn2-l kosztuje tam 365pln a w sklepie ją po około 380 (z groszami) złotych.

Ja tam kupuje tylko dlatego ze mają zajebisty wybór... poza kartai graf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi