Skocz do zawartości
zibi322

ile % forumowiczow ma WC?

ile procent z forumowiczow ma WC ?  

1. 1. ile procent z forumowiczow ma WC ?

• mam
      30
    • nie mam
      23
    • zamierzam miec
      33
    • nie zamierzam miec
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powolutku zaczynam składać.Na razie tyko mam nagrzewnicę ale powinienem w miesiąc się wyrobić.MOże też uda mi siębiznes z pompkami rozwinąć ale to nićpewnego na razie, więć wolęnie zapeszać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprosze jeszcze moderatorow albo adminow o przyklejenie tego tematu na pare dni - dziekuje

ta uwazaj bo przykleja. Ja mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam bo się obawiam wycieku... Poza tym wolę mieć 50-100Mhz mniej, a dysponować większą mobilnością komputera. Być może w przyszłości się zabiore za to, ale narazie wolę dobre AC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam bo się obawiam wycieku... Poza tym wolę mieć 50-100Mhz mniej, a dysponować większą mobilnością komputera. Być może w przyszłości się zabiore za to, ale narazie wolę dobre AC.

Mozna sobie wszystko w obudowie wepchnac i nosic gdzie chcesz ja tak mam np nie chwalac sie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do tego trzeba miec big towera

Nie mam WC, ale zamierzam mięć.

A WC jak dobrze poukładasz kable i odczepisz nie potrzebne pułki to wejdzie do midi tower bez problemu.

widzialem to nawet na jednej stronie nie pamietam adresu :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem i sprzedałem :) i teraz znowu będę miał :D. Ciekawe na ile pójdzie mój Athlon :D;) Może jakieś zakłady?? Ja przyjmuje kase ;) możecie wysyłać na mój adres :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje się właśnie testuje na przeciekanie :D. jutro przyklejam do mojego 100watowego "grzejnika" by amd :mrgreen: a jak efekty będą zachęcające, to "wyrzeźbię" sobie spiralny bloczek. i pewnie jeszcze ze dwa na mostek i grafę. a może nawet pokuszę się o to co koleś wykombinował tutaj:

http://www.zerofanzone.co.uk/default.asp

czyli dyzg i zasiladź.

BTW jak przymocowaliście śmigła do nagrzewnic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jak narazie nie mam ale jak zmienie Plytke i procka to planuje sobie zalozyc :mrgreen: Bo teraz mi sie nie kec za bardzo na tego zloma zakladac WC ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...