Jeffrey Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 mam prozbe chodzi o grafike (HIS)radeona 9600pro, mialem go podkreconego riva tunerem na 460/330, wszystko spoko chodzilo az do dzis zainstalowalem najnowsze omegi, za chwile zaczely sie zwisy, ustawienia karty wzialem na domyslne zmienialem sterowniki nawet przeinstalowalem windowsa karta na domyslnych ustawieniach zachowuje sie tak jakby byla przetaktowana, czasem zle wyswietla obraz nawet zanim wczyta windowsa, sprawdzalem wiatraczek bo myslalem ze moze on padl, ale nic mu niedolega prosze pomozcie co to moze byc, moze pamieci padly??? troche sie boje ze jak oddam ja do sklepu kolesie sie kapna ze krecilem karte i nie uznaja gwarancji ps.czy moge podpiac karte voodoo bashie bo mojego kompa i czy nie ulegnie uszkodzeniu???konfig nizej z gory wszystkim dziekuje za pomoc narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmm....a niby jak stwierdzą że kręciłeś :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a czy ten voodoo moge podlaczyc do mojego kompa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 myślę że bez problemu bo ja na moim podłączałem voodoo2.Tylko do s3 virga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 A omegi zainstalowałeś z opcją "Normal" czy "Hacked" :?: Dodatkowo jak dasz radę to wyłącz VPU Recover :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 omegi zainstalowalem normalnie, moge sie pocieszyc ze w demko fifki 2004 moglem chwile zagrac:)))) a co do tych nowych omeg chyba sa strasznie optymalizowane bo cilin mcrae i niektore inne gry chodza mi okolo 30-40%szybciej sprawdzalem frapsem:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no i jest problem po zaniesieniu karty do sklepu sprzedawca stwierdzil ze karta byla krecona bo pamieci na karcie byly poprzepalane on sie tego nie czepia ale mowi ze serwis moze sie przyczepic i niby ze robia tam jakies testy czy karta byla krecona czy nie jesli ktos cos o tym wie niech napisze z gory dzieki za odpowiedzi narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jakby pamiątki były zjarane to karta wogle by nie działała. powinni przyjąć, miałem coś opodobnego tyle że na gej forsie mx440, nawet jeszcze superglu był na pamiątkach, w ciągu 14 dni wymienili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no i jest problem po zaniesieniu karty do sklepu sprzedawca stwierdzil ze karta byla krecona bo pamieci na karcie byly poprzepalane on sie tego nie czepia ale mowi ze serwis moze sie przyczepic i niby ze robia tam jakies testy czy karta byla krecona czy nie jesli ktos cos o tym wie niech napisze z gory dzieki za odpowiedzi narazie co znaczy była krecona??? to niby zabronione?? powiedz ze nie znasz tego terminu i nie wiesz o co chodzi a poza tym to zaden powód do nieuznania reklamacji pamieci mogły się podjarac podczas normalnego uzytkowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no i jest problem po zaniesieniu karty do sklepu sprzedawca stwierdzil ze karta byla krecona bo pamieci na karcie byly poprzepalane on sie tego nie czepia ale mowi ze serwis moze sie przyczepic i niby ze robia tam jakies testy czy karta byla krecona czy nie jesli ktos cos o tym wie niech napisze z gory dzieki za odpowiedzi narazie co znaczy była krecona??? to niby zabronione?? powiedz ze nie znasz tego terminu i nie wiesz o co chodzi a poza tym to zaden powód do nieuznania reklamacji dokladnie pamieci mogły się podjarac podczas normalnego uzytkowania dokladnie , w zupelnosci zgadzam sie z przedmowca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 choć byś nie wiem co z tą kartą robił, a nie ma na niej sladów ingerencji uzytkownika ,a przeciez jak ją podkrecasz to nie grzebiesz przy niej paluchami to muszą ci wymienic. serwis nie ma mozliwosci niczego sprawdzić bo przecież nie da sie podglądać struktury scalaków np. pamieci . podkrecanie powoduje rozmywanie się sciezek a przy obecnym procesie technologicznym stwierdzić czy była podkrecana czy nie była poprostu się nie da . wciskają CI kit i tyle tak zazwyczaj się robi . wiec ty udawaj głupka ze graleś przez weekend z kumplem w NFS bo robiliscie zawody i sie sepsulo. a jak zaczą bardzo się wzdrygać . nic się nie bój BO NIE udowodnią ci nic !!! powazni wiem co mówie.!! robią cie na szaro ot co tak jak mówiłem jak się bardzo zaczną rzucać to poczytaj ten topik i zarecytuj kika argumentów tam wyszczególnionych nie zapominając o zapytanie (działa jak piorun" przepraszam czy ta rozmowa może zostać wykozystana jako dowód w ew. sprawie sądoweej w wypadku dochodzenia swoich roszczen tą drogą") kolesie wymiekają (zresztą ja jak ktoś tak wyrecytował sam wymiekałem ech te wspaniałe czasy serwisu :D oto link prawa konsumentów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dzieki troche mnie podbudowaliscie:))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 mialem podobny problem z tymi sterami wgralem na nowo bios smiga jak wczesniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dystrubutorem tej marki na Polske jest hurtownia "PRONOX Technology". Nie ma siły żeby nie uznali takiej reklamacji, jak nie uznają w co nie wierze to napisz mi na priv. :lol: pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 OK to chyba narazie tyle jak bede wiedzial co i jak z karta to napisze, z gory dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 witam chcialem sie zapytac jeszcze o jedna rzecz, wiem ze na karte musze czekac max 14 dni roboczych, ale czy to sie liczy od daty zaniesienia do skleu czy od daty kiedy serwis dostanie karte i czy liczyc soboty jako dni robocze narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 choć byś nie wiem co z tą kartą robił, a nie ma na niej sladów ingerencji uzytkownika ,a przeciez jak ją podkrecasz to nie grzebiesz przy niej paluchami to muszą ci wymienic. serwis nie ma mozliwosci niczego sprawdzić bo przecież nie da sie podglądać struktury scalaków np. pamieci . podkrecanie powoduje rozmywanie się sciezek a przy obecnym procesie technologicznym stwierdzić czy była podkrecana czy nie była poprostu się nie da . wciskają CI kit i tyle tak zazwyczaj się robi . wiec ty udawaj głupka ze graleś przez weekend z kumplem w NFS bo robiliscie zawody i sie sepsulo. a jak zaczą bardzo się wzdrygać . nic się nie bój BO NIE udowodnią ci nic !!! powazni wiem co mówie.!! robią cie na szaro ot co tak jak mówiłem jak się bardzo zaczną rzucać to poczytaj ten topik i zarecytuj kika argumentów tam wyszczególnionych nie zapominając o zapytanie (działa jak piorun" przepraszam czy ta rozmowa może zostać wykozystana jako dowód w ew. sprawie sądoweej w wypadku dochodzenia swoich roszczen tą drogą") kolesie wymiekają (zresztą ja jak ktoś tak wyrecytował sam wymiekałem ech te wspaniałe czasy serwisu :D oto link prawa konsumentów czyli spalony procek też można reklamować bo nie ma ingerencji użytkownika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Jak widać na procku spalenie ( uszkodzenie termiczne ), to nie zareklamujesz. Nie ma ingerencji, ale spalenia są odrzucane przez serwis ( wiem bo pracowałem w serwisie ) :wink: A co do terminu reklamacji to 14 dni od mementu przyjecia w serwisie, niestety. Weekendy różnie są intepretowane, zależy od hurtowni. Przeważnie soboty i niedziele nie są wliczane w termin zamknięcia zgłoszenia. Ale to zależy od warunków reklamacyjnych hurtowni. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 mam rozumiec ze jak kosci pamieci na karcie byly przypalone a jest to napewno wina catalystow 3.8 to serwis nie uzna mi gwarancji?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Na 99% nie uznają reklamacji. Chyba że udowodnisz że to wina sterowników. Jak narazie chyba nikomu się to nie udało. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Z tego co sie orientuje to jest 20 dni roboczych czyli liczy sie od poniedzialku do piatku, ale moze faktycznie po czesci zalezy to do serwisu :roll:. Tak czy siak trzeba sie liczyc z tym ze od reki nie wymienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cobex ale sam napisales wyzej ze nie ma sily zeby nie uznali gwarancji, co sie stalo ze teraz zmieniles zdanie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 A pisałeś że pamięć jest spalona ? Sorki ale już zapomniałem bo to dawno było. Jak masz widoczne spalenie to "klapa", ale jak jest małe to powiedzmy że z "małą pomocą kolegi" można tą karte przepchnąć przez serwis. moje GG 3783174 pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a co do sprzedawcy i gwarancji - jak gwarancja nie zostaje uznana to w 90 % jest to poprostu widzimisie sprzedawcy -po prostu oszczedza na przesylce (musza sprzet wysylac na wlasny koszt do serwisu) Powiem ci tylko ze ja oddawalem juz nie takie rzeczy na gwarancji i jak narazie nie zdarzylo mi sie zeby nie uznano gwarancji - ale to dlatego ze mam zaufanego sprzedawce :) (a oddawalem - u6 z wypalona dziura w scalakach - wina padnietej kieszeni :) maxtora 60 gb z dziura na wylot w scalaku + grafa + plyta gl+ ram +sieciowka + padniety zasilacz(to on to zrobil)- wszystko z jednej hurtowni poszlo jedna paczka :) i mase innego sprzetu mniej lub bardziej przyjaranego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kurna cykam sie no ale musze czekac przy karcie nic nie grzebalem paluchami wiec moze sie uda........jak ktos mial podobna sytuacje to prosze o posta pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 kurcze czekam juz 15 dni i jeszcze nie mam karty az mnie cos trafia:((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Sorty ze tak nie całkie na temat ale miałem taki przypadek kupiłem nagry asus 52 32 52 box po dwóch tygodniach plyta wybuchła i po nagry ide do sklepu a oni mi ze to juz nie mam gwary i ze odpłetnie mogą mi ją wyczysić i jak będzie chdzic to mam szczecicie a ze akutat nie chdziła i mi ją oddali jeszcze wzieli 20 zl niewiem za co i mi lezy teraz w domu i jak na nia patrze to się tylko :evil: ale ma juz nową liteona narazi chodzi ale się rozpisałem ale cz to normalne ze takie zeczy odrzuca serwis z gury dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jak rozerwie płytkę w napędzie to uwzględnienie reklamacji zależy od warunków przedstawionych przez danego producenta. Inaczej będzie to interpretowane przez np. LG a inaczej przez Lite-On'a. W niektórych serwisach na dzień dobry odrzuca się takie przypadki ale nie wszędzie. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja pitole zadzwonilem dzisiaj do sklepu i mowie ze dzisiaj juz 14sty dzien roboczy na to gosciu zebym tyrkna za 2godz bo musi do serwisu tyrknac....:)po dwuch godzinach tyrkam do nich a tu wlasciciel i mowi ze karta przeszla przez serwis i dadza mi nowa..............:)jutro mam sie po nia zglosic ale zajebiscie teraz to bede sie bal karte krecic i nie wiem jakie stery instalowac bo niby na catalyst 3.7 smigalo spoko ale na omegach 3.8 gry smigaly szybciej no ale karta sie wtedy spalila i kupa nie wiem co instalowac.........:( aha chlopaki dzieki za porady i za to ze trzymaliscie mnie na duchu:) jak bede mial karte to sie odezwe pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 hm... a moze 3.9 czy tez 3,85? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...