shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Moge tylko powiedziec, ze po pewnym czasie przebywania na forum mozna sie od niego uzaleznic :)). No coz co by to bylo za zycie bez nalogow :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 masz absolutną racje, siedzę to godzinami dziennie nawet po to aby siedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja dokladnie to samo siedze tu od 8 rano juz tzn. przy kompie, bo forum niestety nie dzialalo rano, ale odkad dziala jestem tu non-stop, heh jest jednak taka osoba, ktora potrafi odciagnac mnie od kompa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja spędzam na forum około 10 h dziennie, i wkurza mnie że jakos tak mało postów nowych jest, ale tak anprawdę to mi się tlyko wydaje bo chcę po prostu więcej, chyba pójdę się już leczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 heh szkoda, ze mieszkasz w wawie poszlibysmy razem :))))) moz ebyloby taniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 będę niedługo w gdańsku, muszę odwiedzić stare kąty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mhm powaznie ??? Stare katy tzn.mieszkales tu kiedys ???? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 mieszkałem przez pięć lat, chyba najlepsze lata życia tam spędziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nom Gdansk jest fajny i duzo sie ciagle zmienia ;]] przez 5 lat mowisz, wtedy kiedy studiowlaes czy cos innego sorry, ze taki ciekawski jestem, ale mnie to interesuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 studiuje własnie teraz w Wawie , wtdedy przez pięć lat mieszkałem w internacie(raczej internatach :wink: ) jak chodziłem do technikum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a ja teraz dopiero ide do LO do topolowki, moze sie orientujesz ;]]i narazie mam wakacje, ale po raz pierwszy moga sie one dla mnie juz skonczyc, bo szolka jest taka fajna, ze juz moglbym isc :PP i jeszcze mam oboz integracyjny miec we wrzesniu ;)))) tuz po rozpocczecie roku, a w klasie mam 25 dziewczyn i 5 chlopakow razem ze mna hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dobrze ci u mnie był 30 łepków i jedna kobieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 heh no wiesz ja sie troche boje w sumie takiej liczby dziewczyn w jednym pomieszczeniu ten pisk to gadanie hmm no, ale to moze byc ciekawe przezycie ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 poza tym jestem na profilu humanistyczno-artystycznym, czyli jak bedzie jakies przedstawienie czy cos gdzie bedzie potrzebny chlopak to bede musial tam byc :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Maniacy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Maniacy :P heh gorzej ;), ale dobrze mi z tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Heh widze koledzy podobnie jak i ja :) Mimo ze siedze na tym forum od niedaffna to jush nie raz spedzilem po pare godzin na czytaniu/ pisaniu postoof :D :D :D - to wciaga :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 na właśnie , a ja ciągle narzekam, dzięki forum polubiłem moją pracę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Gdyby nie modem to bym też się pewnie się uzależnił :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mieszkałem przez pięć lat, chyba najlepsze lata życia tam spędziłem ciekawe co to były za lata hmmmmmmmm................ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...