Sej Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam Mam monitor LCD marki Medion 18cali i nie moge znalesc sterownikow ani strony tego producenta?Czy moze ktos zna owego producenta i jakas strone albo sterowniki i jeszcze jedno pytnanie obraz jest normalny czyt.taki jak na CRT przy rozdzielczosci 1280x1024...ale jak przestawie na jakis mniejszy to juz jest brzydki obraz?chodzi mi o obraz w windowsie(mam xp) bo w grach jest normalnie co mozna z tym zrobic prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 LCD 18 cali to jak CRT 19 cali , taka ma pow. roboczą a co do rozmazanego obrazu , to tój monitor dobrze pracuje tylko w 1280x1024 , w innych bedzie rozmyty itp. Poprostu LCD moga pokazywac w 100 % dokłądnie na jednej , fabrycznie dostosowanej rozdzielczosci , tak wynika z ich budowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A znasz moze jakas strone producenta? I czy nie da sie jakos tego ustawic aby normalnie bylo z ta rozdzielczoscia? i czy kazdy lcd tak ma z rozdzielczosca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja do swojego EIZO mam jakieś sterowniki(ustawiają kolory itp.) i program Eizo utility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 no ale ja pytam do fimry Medion czy ktos cos wie? jakas strone i jak zrobic aby w kazdej rozdzielczosci byl norlanie niz fabrycznie i czy kazdy tak ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...