Buzzy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mam dylemat i zastanawiam sie nad tym która kupic Avermedia PCI AverTV Studio303 +FM Nicam 269,00 ProLink PRO Radio+Pilot NiCam Ultra 229,00 ProLink Tuner TV + Radio+Pilot NiCam 189,00 Life View 3000+Radio Stereo NiCam 179,00 Avermedia AverTV Go + Pilot 185,00 Czy ktos ma którąs z tych kart i moglby mi powiedziec jaka jest jakosc obrzu podczas zgrywania filmow z TV ? I którą kupic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja mam Avermedia PCI AverTV Studio303 +FM i karta nie taka zla, co prawda sa problemy z telegazeta ale wchodzisz na tv.wp.pl i juz masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja mam kartę KWORLD Mpeg TV Station / PCI. Karta dość dobra na chipie Philipsa i jako jedna z nielicznych koduje w locie do mpeg2 co moim zdaniem ma znaczenie. Jak kupowałem kartę to też się zastanawiałem. I wybrwłem taką. Dałem za nią 220zł o ile dobrze pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ja mam winfast 2000XP i obraz jest sóper, zgrywa w locie do XVida na A 1700, telegazeta działa super (ca<span style="color:red;">[ciach!]</span>e wszystkie strony - DScaler), radio działa super, tylko stereo nie ma w TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...