ConiX Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Poprosze o opinie ewentualnie rade :cry: Na radku 9500 pro fic,msi k7n2,1.8 xp,1 g ramu sprzet wyciąga 6700 markow w 2001 z porywami do 7000.Czy to nie za mało?Co może być powodem?help :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 może brak sterowników do płyty głównej może kulawy system może źle skonfigurowana wingroza ja mam 7037 na tym co w podpisie chociaż teraz jużtroszkę się podśmiecił i wyszłoby ok 6800-6900. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A MASZ WŁĄCZONE AGP x? ILE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zainstaluj jeszce raz stery od płyty głównej i Catalysty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 pewnie masz wlaczane aa i fsaa. pobaw sie w ustawieniach karty . wlacz agp 4x.ustaw 3dsmarka na 1024x768 32bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ciesz się że aż tyle masz, ja na moim sprzęciorze w porywach osiągam 89 punktów i to muszę robić wielkie sztuczki żeby uruchomić 3D marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zajkos, dlaczego nie wrzucisz na swoją płyte np: AMD K6-2 450MHz, i do tego jakąd przyzwoitą grafe np: GF256 DDR ? Wszystko na tą płyte wlezie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 bo mam drugi komp trochę lepszy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ale to z podpisu to zajawkowa maszyna :) czego oni chca - na razie to cie tylko benek przebil :) z tego co widzialem - sprobuj na tym policzyc superpi zobaczymy wynik dla 2M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ja na geforce 3 ti450 i 1700+ 512 mialem 10K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zalozyciel topicu nie pyta sie ile kto co ma ale co moze byc u niego nie tak :? Przeinstaluj winzgrozy. Potem zainstaluj ladnie nowe stery do plyty i grafiki. Poustawiaj wszystko w biosie i zakladkach dotyczacych grafiki. Powiedz szczerze co miales wczesniej i czy reinstalowales juz system?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 zobacz w ustawieniach kart czy masz ustawione domyslnie jezeli tak to zrob to co proponuje jonathan ja na swoim mam 8369 a sa co maja duzo wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tak wiec na bank masz wlaczone aa lub fsaa. przegladalem porownania kart , i tam wlasnie byl r9500pro w 3dsmarku 2k1se i przy 1024x860 aa4x mial cos kolo 7000. powylaczaj te duperele i dopiero ben<span style="color:red;">[ciach!]</span>. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tak wiec na bank masz wlaczone aa lub fsaa. przegladalem porownania kart , i tam wlasnie byl r9500pro w 3dsmarku 2k1se i przy 1024x860 aa4x mial cos kolo 7000. powylaczaj te <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i dopiero ben<span style="color:red;">[ciach!]</span>. pzdr Normalnie powinien miec okolo 12500 - 13000 3Dmarkow, niekrecony oczywiscie. Powinien zrobic tak jak Jonathan radzi, na 99% pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 no więc system dopiero co instalowany i stery do plyty tez,ale sprobuje jeszcze bez aa i fsaa, a agp ustawione na 8 x>. Thx za rady,będe kombinował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...