zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zastanawiam się, jaki jest sens instalowac te wszystkei świecidełka, gadżety i inne ustrojstwo w komputerze? Przecież to tylko komputer? Co powoduje wami, że to robicie? Pytam poważnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zastanawiam się, jaki jest sens instalowac te wszystkei świecidełka, gadżety i inne ustrojstwo w komputerze? Przecież to tylko komputer? Co powoduje wami, że to robicie? Pytam poważnie:) bylo!!!!!! szukaj !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 TUTAJ. Miłej lektury i mam nadzieję, że znajdziesz satysfakcjonującą Cie odpowiedź :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A po co ludzie tuninguja wyglad samochodow? Przeciez to te tylko pojazdy ;) Wszystko zalezy od tego jak chcesz byc standardowy... chcesz miec bude taka jak kazdy dookola czy moze jakis fajny efekt ktory w dodatku osiagnales wlasnycmi rekami? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 dziwi mnie to troichę, bo u niektóych komputery zaczynaja spełniac rolę domowego ołtarzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 dziwi mnie to troichę, bo u niektóych komputery zaczynaja spełniac rolę domowego ołtarzyka 8O a nie dziwi Ciebie np koles zbierajacy znaczki i wydajacy na nie wszytkie pieniadze :?: wiesz co to HOBBY kazdy ma inny zmysl estetyczny - jeden kupuje ladne meble do domu a innemu nie przeszkadza ze spi na steropianie a ciuchy trzyma w pudlach kartonowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ja spie, na materacu zainsalowanym na podlodze :P po co mi łóżko?? Lepiej zainwestwać w lepsze PSU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Dlaczego to robie? Biala, kanciasta, kwadratowa, nieoswietlona obudowa nie pasowala mi do niebieskich, oblych glosnikow, blekitno-fioletowej klawiatury, ciemnoniebieskiej myszy podswietlonej na czerwono i bordowego- wlasnorecznie robionego biurka. Teraz jest niebieska, swieci na czerwono/niebiesko, przyciaga uwage znajomych (i nie tylko), a ja nauczylem sie kilku ciekawych rzeczy o komputerach, a takze o obrobce metali, drewna, tworzyw sztucznych, lakiernictwie, fizyce, chemii, matematyce, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 dziwi mnie to troichę, bo u niektóych komputery zaczynaja spełniac rolę domowego ołtarzykaNo majac taki sprzet na pewno tego nie zrozumiesz... Sprobuj cos zrobic z obudowa wlasnorecznie to zobaczysz jakie to fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Często zaczyna się od wmontowania wentylatora, a jkończy się na zrobieni pełnego moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie no, bardzo lubie mój komputer i dlatego dalej na nim pracuję często z nim rozmawiam, ale nigdy mnie nie prosił, żebym mu zrobił nowe ubranko :lol: :lol: :lol: żartuję:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 żartuję:)Już mu zrobiłeś? :> Tak jak rozmowa w Fallout 2 z Haroldem o jego drzewie na głowie - "Just kiddin', his name's Bob". Lepiej jak robią sobie ołtarzyki, wstawiają szybki i pracowicie wydrapują na nich czarodziejki z Księżyca i mają z tego uciechę jakby skwarkę lizali, niż gdyby mieli wystawać po bramach i kroić nieletnich z drobniaków, żeby na wino nie brakło. A że się komuś nie podobuwywuje - de gustibus cośtamdalejpołacinie, wiadomo o co chodzi. Jeżeli ktoś lubi kolorowe światełka/nalepki z diabełkami/zapachowe choinki/damską bieliznę/surowy minimalizm szarego pudełka, to chuć na jego trzody i płodność na uprawy, niech sobie rzeźbi i knuje, dopóki żadne dziecko, zwierzę ani emotikona na tym nie ucierpi. Inna sprawa, że zrobił się już z tego prężny przemysł i łatwo popaść we wtórność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jonas: jak zwykle gratuluje stylu wypowiedzi :) :!: po co modowac.... hymm.... sam zaczalem kombinowac jeszcze za czasow 386 :D tzn zrobilem panel audio, full przelacznikow, gniazda ;) to bylo dawno temu i nawet moddingiem sie jeszcze nie zwalo :P lubie grzebac w kabelkach, kombinowac i przede wszystkim zmieniac :D oczywiscie mozna miec szara, brudna, normalna bude, do tego glosna i goroca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Co powoduje wami, że to robicie? Pytam poważnie:)hmm.. bo lubie, kiedy moja mala wyglada bosko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mnie tuning zew nie interesuje tak bardzo - chociaz mam swoje plany :) - bardziej bawi mnie konfiguracja i ulepszanie wnetrza - mniej widowiskowe - ale robie to glownie dla siebie, ciesze sie cisza i to jest dla mnie wazne a pozatym lubie grzebac sie w kabelkach, wiatraczkach, i kombinowac co by tu jeszcze ulepsyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a moja buda jest brzydka, nie estetyczna i mi to togle nie przeszkadza, tak samo mi nie przeszkadza jak to ze niektorzy przerabiaja , wycinaja lakieruja je ect ect..... ten temat jest bez sensowny kazdy wie ze o gustach si enie dyskutuje, a moze to jakas mizerna prowokacja ?:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a moja buda jest brzydka, nie estetyczna i mi to togle nie przeszkadza, tak samo mi nie przeszkadza jak to ze niektorzy przerabiaja , wycinaja lakieruja je ect ect..... ten temat jest bez sensowny kazdy wie ze o gustach si enie dyskutuje, a moze to jakas mizerna prowokacja ?:) pozdrawiam wyjołes mi to z ..obudowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 robimy to dla własnej nienasyconej satysfakcyji... ...nio i troszkie na pokaz i że mamy za dużo kasy i że nie mamy za duzo zajeć oprócz tego że trza pracowac i uczyc się jednocześnie a kobieta narzeka na nas że za mało czsu z nia jestesmy mimo że jest się u niej prawie codzień... ...reasumując robimy to dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 swiete slowa mojego przedmowcy i imiennika zarazem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Dla nas to jest wielka przyjemność. Bo: 1) Mamy się czym pochwalic przez znajomymi, jeżeli tego nie rozumieją twierdze że są z kosmosu 2) Żeby pochwalić się dziewczynie, i tak tego nie pojmie. 3) Satysfakcja po skończonej robocie. Po Faktach (jak jest już ciemno) wchodzisz sobie do pokoju, siadasz w wygodnie w fotelu, zamykasz oczy i odpalasz swoją maszyną. I w tym momencie widzisz coś w stylu z choinki. To jest przyżycie nie do opisania. 4) Wyróżniasz się w tłumie. Twój PC ma dusze, a nie jak te szarce/białe budy. 5) Ja nie mówią do mojej maszynki "komp" , tylko po imieniu. Może te pkt. wydadzą sie komuś dzikie i nie normalne to niech żyje w swoim świecie. Ja swojego autystycznego świata nie zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Dla nas to jest wielka przyjemność. Bo: 1) Mamy się czym pochwalic przez znajomymi, jeżeli tego nie rozumieją twierdze że są z kosmosu 2) Żeby pochwalić się dziewczynie, i tak tego nie pojmie. 3) Satysfakcja po skończonej robocie. Po Faktach (jak jest już ciemno) wchodzisz sobie do pokoju, siadasz w wygodnie w fotelu, zamykasz oczy i odpalasz swoją maszyną. I w tym momencie widzisz coś w stylu z choinki. To jest przyżycie nie do opisania. 4) Wyróżniasz się w tłumie. Twój PC ma dusze, a nie jak te szarce/białe budy. 5) Ja nie mówią do mojej maszynki "komp" , tylko po imieniu. 8O :lol: Może te pkt. wydadzą sie komuś dzikie i nie normalne to niech żyje w swoim świecie. Ja swojego autystycznego świata nie zmienie. A jakie to imię jesli mozna wiedziec :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja też mówię mu po imieniu, mój nazywa się Antoś. Kiedy wchodze do pokoju, siadam wygodnie po fotelu i pytam "Antoś, jak się dzisiaj czujesz?" - on na to odpowiada figlarnie "Biiip". Wtedy drapię go pieszczotliwie w okolicach cd-romu a on reaguje na to cichym mruczeniem twardego dysku. Jak jest w dobrym nastroju to mruga też do mnie diodą hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 (...) Ja nie mówią do mojej maszynki "komp" , tylko po imieniu. 8O :lol: (...) A jakie to imię jesli mozna wiedziec :wink: :?: Bylo! Szukaj 8O zreszta...ulatwie ci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dziwi mnie to troichę, bo u niektóych komputery zaczynaja spełniac rolę domowego ołtarzyka 8O a nie dziwi Ciebie np koles zbierajacy znaczki i wydajacy na nie wszytkie pieniadze :?: wiesz co to HOBBY kazdy ma inny zmysl estetyczny - jeden kupuje ladne meble do domu a innemu nie przeszkadza ze spi na steropianie a ciuchy trzyma w pudlach kartonowych :P Dokładnie o tym samym myślałem. Podpisuje się po tą wypowiedzią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Hehe... co do imion... kiedys instalujac winde wpisalam mu kompiq i tak juz zostalo... ale nie zwracam sie do komputera po imieniu typu "czesc kompiq jak sie czujesz".. Buda komputera fajnie wyglada jak stoi sobie obok... kiedys byl pod biurkiem i jedyne co o nim wiedzialam to to ze z tylu sa kabelki, ktore podlacza sie do sprzetu lub do gniazdka... potem nauczylam sie troche o komputerach a obecnie jak jest na biurku nie pod i jak ma otwarta prawa sciane to widze te wszystkie wnetrznosci i musze powiedziec ze fascynuje mnie to... patrze na wiatrak ktory sie kreci, na kabelki i karty i cieszy mnie ze takie cos jest w stanie zrobic wszystko co mam na ekranie monitora.. jest to dla mnie tak niesamowite jak to ze czlowiek dziala mimo iz zlozony jest z roznych komorek, miesni, kosci itp :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 aRoo"] (...) Ja nie mówią do mojej maszynki "komp" , tylko po imieniu. 8O :lol: (...) A jakie to imię jesli mozna wiedziec :wink: :?: Bylo! Szukaj 8O zreszta...ulatwie ci... Ja tam sie nie wypowiadałem. Po prostu - Ali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 aRoo"] Bylo! Szukaj 8O zreszta...ulatwie ci... Ja tam sie nie wypowiadałem. Po prostu - Ali :] A to sorry :wink: to bylo dawno i nieprawda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Zastanawiam się, jaki jest sens instalowac te wszystkei świecidełka, gadżety i inne ustrojstwo w komputerze? Przecież to tylko komputer? Co powoduje wami, że to robicie? Pytam poważnie:) zeby fajnie wygladała :?: :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...