Podkręcony Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ile mozna wziąc za Motorole 3288? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 eeeeeeeeeee ze 20 zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 oddaj ja na jakis caritas albo cos innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Daj dzieciom do zabawy :D A tak serio to może z 40 zł ale i tak nie jestem pewien, bo zależy w jakim stanie... 40zł -> Stan BDB(o ile nie nówka :roll: ) i z dobrą baterią i wszystkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły w zestawie... <- Tak mnie sie wydaje chociaż się za dużo na tym nie znam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jak dobrze pójdzie to z 20 zł bedzie.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 moze ja daj komus w prezencie, moze dziadkowi (mój ma podobną tylko nowszy model...) dla dziadka do dzwonienia dobra bo jest dosc czytelna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 albo jesli chodzisz do szkoły w "niebezpiecznej okolicy" do wrzuc ja do plecaka jak beda chcieli cie skroic z fona to wyjmniesz tego i sie doczepia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...