bumet Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 witam mam problem z programikiem do obróbki filmu na plik vcd problem polega na tym że film przerabia mi w około 12 godzin przy czym slyszalem ze powinien gdzies w 3 godziny jesli ktos zna odpowiedz gdzie mam zle w ustawieniach albo co jest tego przyczyna prosze napisac z góry dziękuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 http://www.video-cd.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jak masz jakiś antyczny procesor to pewnie sie bedzie robiło 12 godzin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no dobra teraz juz zrobiłem w 10 minut wszytsko w wirtual dub ale jeszcze może ktos by mnie pokierował krok po kroku jak podzielic w virtual dup na pół i jak dołaczyc litery z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 po co piszesz to samo w 3 róznych postach :?: :?: :!: zobacz :arrow: www.video-cd.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 po co piszesz to samo w 3 róznych postach :?: :?: :!: zobacz :arrow: www.video-cd.prv.pl Żeby tylko 3. Jest ich 7. Trzeba być kompletnym idiotą żeby wyciągac tematy z zeszłego roku i w każdym pytać się o to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...