virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Tak jak w temacie tutaj zdjecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 hehehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 hehehe ja za bardzo nie wiem,ale wiem,ze zaraz CIe zjada:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :lol: Ustawiasz przełacznik na DC (napięcia stałe) a to duze pokrętło w lewo na V 20, bo wieszego w kompie nie masz. i już wielka filozofia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :lol: Ustawiasz przełacznik na DC (napięcia stałe) a to duze pokrętło w lewo na V 20, bo wieszego w kompie nie masz. i już wielka filozofia eeee on kcial prad sprawdzac, wiec raczej na A20 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Przy mierzeniu pradu - 20A trzeba jeszcze kabel w mierniku wsadzić w odpowiednie miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A może jakieś szczegóły? W którym miejscu kompa chcesz ten prąd mierzyć? I wogóle chodzi o prąd czy napięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Chce sprawdzic przy 12 V bo tutaj mi najmniej wskazuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :lol: Ustawiasz przełacznik na DC (napięcia stałe) a to duze pokrętło w lewo na V 20, bo wieszego w kompie nie masz. i już wielka filozofia eeee on kcial prad sprawdzac, wiec raczej na A20 :) Chce sprawdzic przy 12 V bo tutaj mi najmniej wskazuje Widzisz Bruce, jak ktoś nie wie jak sie posługiwać miernikiem i mówi o mierzeniu prądu, to trzeba sie domyślec, ze chodzi o napięcia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mam nadzieję, że przy okazji nie będziesz mierzył prądu w gniazku 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowiak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja bym nie uzywal miernika do kompa... Jak dotkniesz gdzies gdzie nie trzeba... w koncu miernik uzywa jakiegos napiecia a niektore uklady sa bardzo czule wiec jak pierdyknie... Wole nie wiedziec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Chce sprawdzic przy 12 V bo tutaj mi najmniej wskazuje :( +5 i +12 moze mierzyc w MOLEX'ie (wtyczka jak do napedow) czarna koncowka miernika do czarnej dziury, czerwona dziury i mierzysz +12 jak dasz czerwona to mierzysz +5 jak chcesz zmierzyc +3.3 to we wtyczce ATX - od gory wtyczki czarna koncowka do czarnego a czerwona mierz napiecia na obciazonym zasilaczu - pomiary na sucho sa do pupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 No i oto mi chodzilo :) Dzieki wszystkim, okazalo sie ze speedfan zle wskazywal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A pradu nie powinno sie dac sprawdzic jak zasilacz pozadny :) Bo powinien miec zabezpieczenie przeciwzwarciowe a amperomierz robi zwarcie w obwodzie wiec ciezko bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A pradu nie powinno sie dac sprawdzic jak zasilacz pozadny :) Bo powinien miec zabezpieczenie przeciwzwarciowe a amperomierz robi zwarcie w obwodzie wiec ciezko bedzieJak by ktoś chciał wpiąć sam amperomierz pod zasilacz to musiałby byc kompletnym kretynem. Amperomierz włącza sie szeregowo z urządzeniem zasilanym z zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...