Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ktos zna coś takiego? i czy wogule da sie to jakoś oczytać? dorwałem wczoraj fuzzy logic 4 i jest tam coś takiego jak memory v. i agp v. ale nie wiem czy to działa, bo zostało to zrobione jakiś czas po wyjściu mojej płyty - teoretycznie zmienia te wartości ale chciałbym je sprawdzić. jeżeli adminy stwierdzą że to ma być na soft. to nia ma sprawy, ale mi sie wydaje że to trochu wspólnego z hard. ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 1. nie ufam fuzzy logic 2. nie wie, jak twoja plyta, ale moja msi k7t pro2 (ty masz jakas ru) nie daje takiej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no i już wywalili na soft :( , r - RAID, u - USB2.0 - w zasadzie dwie identyczne płyty tyle że ta moje jestr trochu bardziej wypasiona, czylu ma radia i usb2.0 tak pozatym identyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...