Paweł Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mam właśnie silent boosta i powiem ze wydaje okropny chałs przy otwartej obudowie , taki jak stary cooler <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> miał 40 dba . co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :arrow: lol :D chalas - co to jest? <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>?!? pomoglbym, ale nie bardzo wiem o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :arrow: lol :D chalas - co to jest? <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>?!? pomoglbym, ale nie bardzo wiem o co chodzi ;) CHODZI O TO ZE JEST OKROPNIE GŁOŚNY :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 To go walnij na 5V, jest tam chyba jakiś regulator obr. dołączony :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 o czemu nazwali go "SILENT"....LOL :lol: LOL :lol: 8) czyzby czysty chwyt marketingowy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Hehehehe, musisz pobawic sie regulatorem obrotow :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Nie ma dołączonego regulatota ale i tak jest 2700 obrotów Ale pisze ze 21 Dba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Nie ma dołączonego regulatota ale i tak jest 2700 obrotów Ale pisze ze 21 Dba :? No jak nie ma regulatora, to "regulaminowo" nic nie zdzialasz. Pisac to oni moga sporo, ale prawdy to w tym moze byc malo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 u mnie nie chałasuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 moze masz cos z lozyskiem, zdejmij grill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a może coś wpadło w łopatki?? kabel albo coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :arrow: lol :D chalas - co to jest? <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> to tez jakis chwyt marketingowy :? 8) muj, <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>, chałas i inne takie polska trudna jazyk :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :arrow: lol :D chalas - co to jest? <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> to tez jakis chwyt marketingowy :? 8) muj, <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>, chałas i inne takie polska trudna jazyk :roll: JA SIE SMIAĆ Z TEGO VERY GLOSNO , POLSKA JAZYK TRUDNY BYC :lol: DLUGA NAUKA POTRZEBOWAC (YODA :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :arrow: lol :D chalas - co to jest? <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> to tez jakis chwyt marketingowy :? 8) muj, <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>, chałas i inne takie polska trudna jazyk :roll: ---------- POWINNO BYĆ: ---------- JA SIE SMIAĆ Z TEGO VERY GLOSNO , POLSKA JAZYK TRUDNY BYC :lol: DUGA NAŁUKA POTREBOWAC (JODA [ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jak ja zmienilem coolera na silent boosta to dopiero uslyszalem coolera na grafie trzeba cos z tym zrobic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...