Skocz do zawartości
Pr0^^ | LoleX*

World Cyber Games 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Po 1 - Witam wszystkich :)

---

Jak zapewne wiecie w Korei (Seulu) są rozgrywane " Mistrzostwa śewiata w grach " :P

---

Polskę reprezentuje (w Counter-Striku) 2S - SpecSter

Mam wyniki spotkań ! (Jeżeli kogoś interesują, bo na counter-strike.pl dużo dowiedzieć sięnie można :[)

SpecSter (7) : (17) Team9

SpecSter (21) : (3) JustPlay

SpecSter (13) : (11) cNc

SpecSter (5) : (19) deViLU

No więc stało się, przegraliśmy z Chińczykami i odpadliścmy z World Cyber Games 2003 :( Trudno ;/ Teraz pozostaje nam czekać na wyniki gry Star Crafta (tam mamy olbrzymie szanse ! :) !)

Szkoda :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa właściwie to 2S bardzo dobrze zaprezentowało się no i w końcu wygrali 2 mecze :) Aha jeszcze trzeba dodać, że to 1 tak poważna impreza 2S w następnych będzie lepiej :P

Bravo SpecSter !

A wiecie, że nEO będzie grał jeszcze w UT2003 ? Koleś ma 16 lat a taki dobry no no no no no......... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Debile zrezygnowali z q3.

Nie maja dobrych graczy to gwalca tylko tego chorego starcrafta.

Hmmm to prawda, że nie ma Q3 no ale jakoś nie wiem czy którykolwiek graczmógłby powalczyć w Q3 ;/ A w Star Crafcie mamy DuŻe ! szanse. W tamtym roku ten koleś był na 3 miejscu w tym turnieju :) A może wyjdzie Star Craft 2 co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co mnie obchodza szanse polakow.

Chodzi mi o sama gre !!!

A poza tym Matrox gral z mistrzem swiata Zero4 pozniej na loozie sparinga to zlal mu tylek.

A jak odpalili pro mode to mistrz teog moda w USA Daler dostal chyba z 30-5 i powiedzial, ze nie wiedzial, ze tak sie da grac w pro mode`a.

A Matrox dal [gluteus maximus] bo zamiast sie przygotowac i wykorzystac szanse to chlal dzien wczesniej i gral sparingi z ruskami do 3 w nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O w0w nic o nim jeszcze nie słyszałem :) Ale koleś musi być niezły ! A co do tego, że Q3 jest lepszy od StarCrafta to sięzgadzam w 100% ! STC to już przeżytek ;/ A Q3 - wiecznie żywy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi