krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mam 2 pytania co do tej obudowy: Model: DA-01W seria Dragon 1. Ile i czy wogule jest wolna przestrzen nad zasilaczem (chodzi mi o wysokosc tej przestrzeni) 2. Jakie macie wrazenia odnosnie zamontowanych w niej seryjnie wiatrakow (sa to Titan AF-08 jak sie dowiedzialem od konsultantki, ktora juz wiecej na ten temat nie wiedziala) P.S. A moze macie jakies inne propozycje potrzebuje czegos przemyslanego z glowa do WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 1. Jest miejsce, na oko bo nie mierzylem tego nigdy jakies 14-15 centymetrów (masz jeszcze wentylator 92mm po drodze) 2. Nic mi o tym nie wiadomo by cokolwiek bylo montowane seryjnie jesli chodzi o wentylatory pomijajac ten na bocznej sciance. Z glowa do wc ? hehehe ;] lepiej pod prysznic, a na powanie znajdz sobie uzywana bude np. od IBM eServer xSeries XXX(model) - taka szersza niz wyzsza... jesli takowa znajdziesz to bedziesz mial w niej miejsca ajajaja pod dostatkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 1. 16 cm 2. I tak warto zamontowac coś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Wielki dzieki za odp. Jesli chodzi o te wentyle no to tak mi powiedziala konsultantka a jak nie ma to lepiej :twisted: no i przemysle ta sprawe z IBM, musze zobaczyc jak one wygladaja. Raz jeszcze THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Hmm przemyslalem sprawe i teraz mam dylemat czy napewno brac tak duza obudowe :?: ona jest strasznie duza(wysoka) i malo mobilna(chodz duzo z kompem nie chodze) ale moze by ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> cos mniejszego moze jakiegos Mediumtower'a tylko ze te od chieftec'a maja klapke a ja chce bez klapki zeby moc rozkoszowac sie pieknem Cooler Master Aerogate II a jak zdejme klapke to nie jest juz tak ladnie bo widac te rozne dziurki itd. co sa konieczne do zamontowania klapy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 big tower to jedyna sensowna obudowa zeby przy napchanym sprzetem kompie byl jakikolwiek airflow.... mala buda to zlo czasem konieczne, imo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A ty jaka masz bude :?: i czym ja chlodzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 szukajcie a znajdziecie, a chlodze sobie CMkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ejj a panel frontowy mozna sprobowac pomalowac sprejem na np. kolor srebrny i jaki bedzie efekt czy nie bedzie farba sie szybko zdrapywac etc :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ahh jeszcze jedno nio ale wiesz jak wezme BigTowera to jak zamontuje cos u gory np Cooler Master Aerogate II to nie wiem czy mi kabelki dosiegnal do plyty :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jak bedziesz drapał to zdrapiesz hehehehe ten panel jest chropowaty wiec spray bedzie sie dobrze trzymac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ahh jeszcze jedno nio ale wiesz jak wezme BigTowera to jak zamontuje cos u gory np Cooler Master Aerogate II to nie wiem czy mi kabelki dosiegnal do plyty :cry:Czujniki temperatury są dość długie, na wentylatorki zawsze sobie możesz zrobić, albo kupić przedłużacz ja będe taki montował na dniach do chłodnicy. Problem jest inny w tym Chieftecu nie zamkniesz dzwiczek z zamontowanym aero... Obudowa zawodowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Aha czyli chieftec jest ta feralna seria gdzie nie zamontuje Aerogate nio to trudno wezme bez dzwiczek hmm tylko teraz big czy midle jesli midle to moze aluminiowe i moze juz nie od chiefteca tylko moze od CM (Centurion) albo Tracer (Iglo) pomyslimy zobaczymy :( 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...