lopik_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kto wie jak wyłączyć muzyke z płyty główne (kupiłem SB 5.1) bo chyba jest nie wyłączona bo jak wejde do menadżera urządzeń to to jest nie zainstalowane " Kontroler multimediów audio " THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jest w biosie poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jest w biosie poszukaj a co myślicz że nie szukałem i nic nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K ] T [ K Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Po koleji : Integrated peripherals ---> Via or chip PCI Device ---> Via ( ..... ) audio ---> Enabled /disabled have nice day 8) K ] T [ K out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregfan Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Już mnie KTK wyprzedził ale jeszcze raz - u mnie (v 5.0) w biosie audio jest pod Integrated Peripherals -> VIA OnChip PCI Device -> OnChip AC97 Audio. Ustaw na Disabled i audio powinno być wyłączone! A tak nawiasem mówiąc to wystarczy wziąć Instrukcję obsługi płyty głównej i sprawdzić opis ustawień biosu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...